Totul despre e-mail marketing – Conferinta E-mail Marketing MasterClass

BUCURESTI - 9 iunie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Conferinta E-mail Marketing MasterClass, organizata de compania Inter Contact Group, se va desfasura pe data de 7 iulie 2010, la hotelul Novotel din Bucuresti si va fi sustinuta de Michael Leander.

Totul despre e-mail marketing – Conferinta E-mail Marketing MasterClass

Se vor dezbate tematici de interes pentru cei care lucreaza sau doresc sa intre in lumea e-mail marketing. Atfel ca, veti descoperi secrete legate de:
-razboiul din inbox
-permission marketing
-utilizarea MWR
-3 dintre cele mai importante elemente in e-mail marketing care conduc la reactii din partea destinatarului.
-regulile de aur in gestionarea campaniilor de e-mail
Exista foarte multe unghiuri ale e-mail marketingului care, desi descoperite, sunt superficial explorate si puse in valoare. Michael Leander va scoate la lumina ceea ce este util, actual, important, unic in activitatea fiecarei persoane ce practica e-mail marketing. Veti afla toate principiile de baza ale e-mail marketingului care determina reusita unei campanii, printre care si de ce este atat de important sa testezi si sa experimentezi tot timpul si mai ales, cum sa realizezi acest lucru.
Personalitatea cu cea mai mare rezonanta in domeniul Marketingului Direct si autorul cartii 'Marketing Direct pe intelesul tuturor', Drayton Bird, afirma despre Michael Leander: 'Intotdeauna raman impresionat cand vad ca exista marketeri care intr-adevar inteleg de ce anume este nevoie pentru a castiga un client. Michael este unul dintre aceste foarte rare exceptii. Si, la fel de important, este faptul ca Michael este un entertainer si explica lucrurile in mod clar, pe intelesul tuturor'

6motive de a participa:
-Informatiile pe care le veti primi pe parcursul conferintei le veti putea utiliza imediat in activitatea dumneavoastra practica.
-Veti afla mai multe informatii despre legea comertului electronic si despre mesajele de tip spam.
-Veti invata si despre alte metode de marketing direct pe care le puteti utiliza in combinatie cu e-mail marketing.
-Veti obtine informatii actualizate referitoare la dezvolatarea e-mail marketingului in intreaga Europa, informatii ce sunt bazate pe cele mai noi cercetari intreprinse de FEDMA (Federatia Europeana de Marketing Direct si Interactiv).
-Veti avea oportunitatea sa impartasiti si sa schimbati opinii si experiente cu ceilalti participanti la conferinta. De asemenea, veti avea posibilitatea sa stabiliti noi contacte printre participanti.
-Veti primi 10% discount pentru urmatoarele conferinte din domeniul marketingului direct pe care le vom organiza in perioada 2010-2011.

Persoanele care se vor inregistra si vor efectua plata pana la data de 25 iunie 2010, vor beneficia de pretul de early-bird, 495 ron, TVA inclus. De asemenea, efectuand plata conform celor mentionate, veti intra automat in tombola pentru castigarea cartii “Marketing Direct pe intelesul tuturor”, scrisa de Drayton Bird.
Pentru detalii suplimentare despre conferinta E-mail Marketing MasterClass, accesati http://www.email-seminar.com/

Despre SC Inter Contact Group SRL

Acest eveniment nu ar fi putut fi posibil fara sprijinul sponsorilor nostri: Borg Design, Kodak, White Image, Novotel, Primatehnic, precum si a partenerilor: Money.ro, Ziare.ro, WerPR.ro, Smart FM, HotNews.ro, Revista Romana de Marketing, Comunicatedepresa.ro, Market Watch, Wall-Street.ro, 9am.ro, Markmedia.ro, IAA.ro, 3ner.ro, Sapte Seri, Studentie.ro, HR-Romania.ro, Business-Edu.ro, Meteor Business, Publica.
Vera Purdel – Event Manager
Inter Contact Group
Tel.: 021.203.47.48
Mobil: 0766.33.14.08
Fax: 031.816.39.27
http://www.email-seminar.com/

vera@intercontactro.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-inter-contact-group-srl/totul-despre-e-mail-marketing-conferinta-e-mail-marketing-masterclass