CURS AUTORIZAT EXPERT ACCESARE FONDURI EUROPENE

Locul desfasurarii: Constanta

Organizator: Interactiv Ro Consult

CURS AUTORIZAT EXPERT ACCESARE FONDURI EUROPENE

CURS AUTORIOZAT CNFPA
EXPERT ACCESARE
FONDURI STRUCTURALE SI DE COEZIUNE EUROPENE

Abordare practica a Fondului European Agricol de Dezvoltare Rurala

CONSTANTA


Esti interesat de ultimele noutati privind fondurile agricole?

Vino la noi si vei afla totul despre cinci noi masuri de finantare prin PNDR (Programul National de Dezvoltare Rurala) si despre sesiunile de primire a proiectelor de investitii pe care Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) le lanseaza incepand cu luna septembrie.

Informeaza-te de la expertii nostri despre fondurile nerambursabile pentru proiecte de investitii care se incadreaza in aria de finantare a masurilor:
312 Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi
313 Incurajarea activitatilor turistice
112 Instalarea tinerilor fermieri
142 Infiintarea grupurilor de producatori
141 Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenta

Nu rata ultima sesiune din luna octombrie pentru masurile: 121 Modernizarea exploatatiilor agricole si 322 Renovarea si dezvoltarea satelor.
Suma alocata acestei sesiuni este echivalenta cu suma aferenta a trei sesiuni de primire de proiecte. Expertii nostri te invata cum sa fii unul din beneficiarii acestor proiecte.

Tematica se axeaza pe:
o Planul de afaceri agricol
o Procedura de evaluare si verificare a cererilor de finantare
o Modul de intocmire a dosarelor de plata

Programul va avea caracterul interactiv al unui work-shop in care expertii nostri prezinta noutatile in domeniu, pasii pe care trebuie efectuati pentru a obtine finantarea, modalitatile de implementare si ofera solutii concrete la probleme sau cazuri specifice intalnite de dumneavoastra.

Absolventii obtin Certificat de absolvire si supliment descriptiv emise impreuna cu Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse. Acestea, traduse si apostilate, sunt recunoscute si in alte tari membre ale Uniunii Europene.

Pentru perseverenta in a insusi si diversifica paleta cunostintelor concretizata in frecventa participarii la cursurile noastre, echipa INTERACTIV te bonuseaza acordand un discount de 10%.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile pe baza formularului de inscriere, accesat pe pagina noastra de internet: www.interactivroconsult.roInformatii suplimentare se pot obtine si prin telefon: 0234 571 504; 0732123155

Despre SC. INTERACTIV RO CONSULT SRL

INTERACTIV RO CONSULT ofera servicii de formare profesionala si consultanta. Modulele de curs vor fi ţinute de lectori şi tutori certificati, cu experienţă în scrierea şi implementarea de proiecte europene: manageri programe, consultanti economici, consultanti pe probleme tehnice, experti financiari şi alţi reputaţi experţi.Coordonator zonal jud. Bacau si Piatra Neamt mobil: 0729 29 22 46; Coordonator zonal jud. Botosani mobil: 0745 66 11 04; Coordonator zonal jud. Suceava mobil: 0740 77 85 29; Manager mobil: 0724 37 22 96

Participare: Intrare libera