CURS AUTORIZAT MANAGER PROIECT - Curs autorizat CNFPA

Locul desfasurarii: SUCEAVA, 247-29 noiembrie 2008

Organizator: Interactiv Ro Consult

CURS AUTORIZAT MANAGER PROIECT  - Curs autorizat CNFPA

Doriti sa va transformati ideile de afaceri in proiecte de succes care sa obtina finantari pentru dezvoltarea organizatiei dumneavoastra sau alte organizatii? Va asteptam la cursul de perfectionare Manager de Proiect.

Cursul se adreseaza:
o managerilor si persoanelor cu functii de conducere din cadrul agentilor economici
o coordonatorilor (asistentilor) de proiect din cadrul ONG-urilor
o reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale
o economistilor, inginerilor proiectanti/ agricoli/ constructori, juristilor;
o tuturor celor ce doresc sa-si reorienteze cariera profesionala sau sa dezvolte proiecte in cadrul institutiilor in care isi desfasoara activitatea in urmatoarele domenii prioritare: infrastructura, agricultura, mediu, productie, servicii, constructii, turism, IT si resurse umane.

Tematica cursului: Include furnizarea de elemente teoretice si modele practice. In procesul de pregatire utilizam metode moderne de pregatire si de abordare a cursurilor:
(1) cursuri deschise fata-in-fata in care au loc prezentari, dezbateri, discutii active, studii de caz; (Modulul I: 3-5 octombrie 2008, Modulul II: 17-19 octombrie 2008)
(2) lucru in echipe pe proiecte specifice de finantare;
(3) tutoriale on-line unde cursantii beneficiaza de consiliere si indrumare in realizarea aplicatiilor practice (octombrie - noiembrie 2008).

Special pentru participantii la cursurile noastre:
In cadrul programului puteti prezenta probleme sau cazuri specifice intalnite de dumneavostra, iar specialistii nostri va vor sugera solutii.
Atentie! In cadrul programului puteti prezenta probleme sau cazuri specifice intalnite de dumneavoastra, iar specialistii nostri va vor sugera solutii. Va rugam sa semnalati situatiile dumneavoastra specifice prin email la adresa: office@interactivroconsult.ro sau office_interactiv@yahoo.com cu subiectul CONSULTANTA –MP.

- TEORIE –
1. Managementul proiectelor - cadrul conceptual si tipuri de proiecte - Precizarea cerintelor proiectului;
2. Managementul ciclului proiectelor – cadrul logic - Estimarea resurselor, identificarea surselor si elaborarea programelor pentru proiecte;
3. Managementul financiar al proiectelor - Asigurarea resurselor operationale pentru proiect;
4. Proceduri de achizitii si managementul contractelor - Asigurarea respectarii prevederilor contractuale ale proiectului;
5. Managementul de risc - Identificarea si analizarea riscurilor si precizarea actiunilor de control al riscurilor pentru oameni, proprietati si mediu;
6. Managementul resurselor umane ale proiectului – Orientarea muncii echipelor si indivizilor pentru realizarea obiectivelor organizationale
7. Managementul implementarii proiectului - Conducerea implementarii proiectului

– PRACTICA –
Ghiduri de elaborare pentru proiecte finantate prin instrumente structurale pe urmatoare domenii prioritare: infrastructura, industrie, agricultura, servicii, mediu, educatie, social.

Modulele de curs vor fi tinute de lectori si tutori certificati, cu experienta in scrierea si implementarea de proiecte: manageri programe, consultanti economici, consultanti pe probleme tehnice, experti financiari, juristi, inspectori resurse umane si alti reputati experti.

Pregatirea necesara
Nu este necesara o pregatire anterioara, doar cunostinte de cultura generala si cunostinte minime procesare calculator – Microsoft Office.

Inscrierile se fac on-line in limita locurilor disponibile pe baza formularului de inscriere.

Beneficii: Veti putea castiga abilitatea de a avea o viziune de ansamblu asupra proiectului, de a face legaturi intre informatii din domenii diferite de activitate si de a mentine cursul proiectului catre obiectivul final. Participarea la acest curs va va ajuta la:
o descoperirea rolului si importantei managerului de proiect;
o identificarea pasilor pe care ii aveti de facut in dezvoltarea organizatiei;
o descrierea cerintelor de pregatire a proiectului si continutul cererii de finantare;
o selectatarea proiectului in functie de criterii de eficienta si performanta;
o planificarea eficienta a activitatilor cu ajutorul retelelor de activitati;
o demonstrarea modalitatilor de a aloca in mod corect resursele disponibile;
o investigarea modalitatilor de anticipare, evaluare si control al riscurilor asociate proiectului;
o evidentierea importantei bugetelor si situatiilor financiare in managementul proiectelor, a marketingului de proiect si asigurarea calitatii;
o particularizarea modalitatilor de a forma o echipa de proiect eficienta, absolut necesara pentru a obtine finantarea;
o elaborarea de strategii de a va maximiza sansele de obtinere a finantarii;
o investigarea modalitatilor de de implementare si finalizare cu succes a proiectelor finantate;

Pretul cursului: 1.100 ron cu posibilitate de plata in maxim trei transe.
Contravaloarea cursului include:
o Suportul de curs;
o Consultanta gratuita in cadrul cursului la intocmirea unei cereri de finantare pentru un proiect concret;
o Inscrierea in baza de date;

Reduceri: Pentru perseverenta voastra in a va insusi si diversifica paleta cunostintelor concretizata in frecventa participarii la cursurile noastre, echipa INTERACTIV va ofera posiblitatea de a beneficia de unul din urmatoarele bonusuri:
o 5 % pentru participarea la al doilea program de formare;
o 5 % pentru inscrierea a cel putin 2 participanti din partea aceleiasi organizatii;
o 10 % pentru inscrierea a cel putin 3 participanti din partea aceleiasi organizatii;
o 10 % pentru persoanele cu handicap, elevi si studenti;

Absolventii obtin CERTIFICAT DE ABSOLVIRE si supliment descriptiv emise impreuna cu Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse. Acestea, traduse si apostilate, sunt recunoscute si in alte tari membre ale Uniunii Europene.

IMPORTANT
Cheltuielile pentru formarea si perfectionarea profesionala a personalului angajat sunt deductibile, conform Codului fiscal, art. 21, alin. 2, lit. h.


Informatii suplimentare la tel.0234571504, 0732155123

Despre SC. INTERACTIV RO CONSULT SRL

INTERACTIV RO CONSULT ofera servicii de formare profesionala si consultanta. Modulele de curs vor fi ţinute de lectori şi tutori certificati, cu experienţă în scrierea şi implementarea de proiecte europene: manageri programe, consultanti economici, consultanti pe probleme tehnice, experti financiari şi alţi reputaţi experţi.Coordonator zonal jud. Bacau si Piatra Neamt mobil: 0729 29 22 46; Coordonator zonal jud. Botosani mobil: 0745 66 11 04; Coordonator zonal jud. Suceava mobil: 0740 77 85 29; Manager mobil: 0724 37 22 96

Participare: Intrare libera