INCURAJAND DEZVOLTAREA MEDIULUI RURAL BACAUAN ASOCIATIA PATRONALA UNIUNEA GENERALA A INDUSTRIASILOR DIN ROMÂNIA UGIR1903 - FILIALA BACAU demareaza proiect de anvergura

Bacau - 12 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Social

UGIR 1903 - FILIALA BACAU lanseaza proiectul “Strategie integrata pentru dezvoltarea initiativei private in sectoarele non-agricole in zonele rurale ale judetului Bacau” POSDRU/52/5.2/G/38328
in Sala mare a Consiliului Judetean Bacau, in data de 14 ianuarie 2010, incepand cu ora 10:00.

INCURAJAND DEZVOLTAREA MEDIULUI RURAL BACAUAN ASOCIATIA PATRONALA UNIUNEA GENERALA A INDUSTRIASILOR DIN ROMÂNIA UGIR1903 - FILIALA BACAU demareaza proiect de anvergura

UGIR 1903 - Filiala Bacau implementeaza in perioada noiembrie 2009 – octombrie 2011 proiectul “Strategie integrata pentru dezvoltarea initiativei private in sectoarele non-agricole in zonele rurale ale judetului Bacau”, POSDRU52/5.2/G/38328.

Strategia urmareste oferirea de solutii concrete la nevoile specifice mediului rural si se doreste a deveni un instrument de lucru eficace privind dezvoltarea sociala, economica, educationala a zonelor. Dezvoltarea oricarei regiuni este dependenta de valoarea oamenilor care o compun. Asadar, proiectul incurajeaza implicarea cetatenilor in viata comunitatii solicitandu-le aportul in cadrul dezbaterilor publice, oferindu-le oportunitatea participarii la seminarii de informare si cursuri de formare profesionala.

In cadrul conferintei va lua cuvântul dl. Mironeasa M., Manager de proiect si Presedinte al UGIR 1903 – Filiala Bacau, alaturi de parteneri si reprezentanti ai institutiilor interesate si ai mediului de afaceri. Acestia vor prezenta liniile directoare ale proiectului si impactul preconizat la nivelul mediului rural bacauan si nu numai.

Avem onoarea de a-i avea alaturi de noi pe reprezentanti ai institutiilor partenere (Inspectoratul Teritorial de Munca, Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca, Directia de Munca si Protectie Sociala), Interactiv Ro Consult, reprezentanti ai consiliilor locale partenere (SC Interactiv Ro Consult SRL, CL Stefan cel Mare , Comuna Helegiu, CL Tamasi, CL Plopana, CL Hemeius) si ai mediului de afaceri.

Despre SC. INTERACTIV RO CONSULT SRL

Proiectul este in concordanta cu misiunea UGIR 1903-Filiala Bacau privind sustinerea unei economii de piata bazata pe competitie, creativitate si parteneriat social prin elaborarea si implementarea de strategii de dezvoltare a economiei si industriei din judetul Bacau.
Persoana de contact: Specialist Comunicare si Relatii Publice UGIR1903- Filiala Bacau
Andra Oros
0732155123
strategiaugir@yahoo.com