Curs autorizat CNFPA Manager Proiect - aplicatii fonduri structurale

BUCURESTI - 15 iunie 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Banci / Asigurari

Cursul de manager proiect -cod COR 241919- oferit de Ira Test Consult(www.iraconsult.ro) este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii.
Absolvirea cursului confera o diploma recunoscuta atat in Romania cat si in tarile Uniunii Europene.
In timpul cursului lucrati individual sau in echipa la un proiect de interes pentru voi, fapt ce va asigura imediata aplicare in practica a cunostiintelor teoretice dobandite.
In urma absolvirii cursului multi dintre cursantii nostri au depus cu succes aplicatii pentru obtinerea de finantari nerambursabile.
Cursul se desfasoara la Hotel Golden Tulip Times sala Ronda intre orele 09:30-17.
Pretul cursului este de 1100 lei si include materialele de curs, pauzele de cafea si taxele de examen si eliberare a diplomelor.
Pentru inscrieri consultati situl www.iraconsult.ro, scrieti un mail la iraconsult@gmail.com sau dati un telefon la 0213234570(fix) 0748038285(mobil).
Va asiguram de tot sprijinul nostru in cazul in care doriti sa depuneti o aplicatie pentru obtinerea de fonduri nerambursabile

Cursul organizat de  IRA TEST CONSULT(www.iraconsult.ro) este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).

In urma absolvirii programului de formare si a sustinerii unui examen in fata comisiei CNFPA se elibereaza diploma de Manager de Proiect recunoscuta de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei si Cercetarii.

 

Programul de formare are un pronuntat caracter experiential, 80 % din durata cursului fiind alocata exercitiilor practice si 20 % prezentarilor teoretice.In timpul cursului participantii  lucreaza individual sau in echipe la un proiect propriu. Astfel cunostintele teoretice dobandite sunt aplicate imediat si particularizate la situatii practice diverse.

 

Tematica  cursului

Management de proiect – notiuni introductive

Ciclul de viata al proiectelor

Analiza cost- beneficiu si studiul de fezabilitate

Planificarea proiectelor – planificarea activitatilor  (diagrama Gantt , diagrama PERT); planificarea resurselor umane si planificarea bugetului;

Implementare, monitorizare, control – managementul proiectului, metoda valorii dobandite

Evaluarea proiectelorAcorduri si contracte.

Aspecte legislative ale contractelor – contracte comerciale, contracte de munca;

Legea achizitiilor publice;

Surse de finantare ale proiectelor

Aspecte ale proiectelor finantate din fonduri stucturale

 

Durata cursului : 4 zile  

Perioada de desfasurare: 18 – 19   Iunie  si 25 – 26  Iunie 2011 .

Modulele se vor desfasura intre orele : 09: 30 – 17:00.

 

Locul desfasurarii cursului:

Sesiunile de instruire si examenul final se vor desfasura la Hotel GOLDEN  TULIP  TIMES, Bucuresti , Bld.Decebal, Nr. 19.( zona Piata Muncii ).

 

Inscriere: In vederea inscrierii dumneavoastra la acest curs va rugam sa ne transmiteti urmatoarele documente (la fax nr.:  021/3234570 sau e-mail :  iraconsult@gmail.com).

- copie C.I + certificatul de nastere

- copie dupa ultima diploma de studii

- OP reprezentand taxa de participare (cont: RO 82RNCB0074106119730001, Banca Comerciala Romana Sector 3 ).

  

Taxa participare: 1100 RON / participant  .

Pentru cursurile acreditate CNFPA nu se aplica TVA la taxa de inscriere ( L 571/2003, actualizata, art. 141, lit.f ).

Taxa include urmatoarele:  livrarea trainingului, materialele de curs (suport de curs, fise de lucru), pauza de cafea,  taxa de examen, certificatul de absolvire.

 

Informatii contact:

Vrinceanu Ana-Maria

tel/fax :0213234570

tel mobil: 0748.038.283

email: office@iraconsult.ro

www.iraconsult.ro

Despre SC IRA TEST CONSULT SRL

IRA TEST CONSULT SRL, firma de consultanta in managementul afacerilor este si furnizor de formare profesionala pentru adulti oferind in acest moment cursuri de manager de proiect autorizate CNFPA.

Taguri: manager proiect