Curs MANAGER PROIECT 11-12 si 18-19 februarie 2012

Locul desfasurarii: Hotel Golden Tulip Times

Organizator: SC IRA TEST CONSULT SRL

Curs MANAGER PROIECT 11-12 si 18-19 februarie 2012

Informatii suplimentare pe :  Http://www.iraconsult.ro

Tipul programului – perfectionare

Denumirea ocupatiei – Manager de proiect

Codul COR al ocupatiei – 241919

Cod Registrul national al calificarilor profesionale din Romania 40/5971/11.12.2008

Programul de formare are un pronuntat caracter experiential, 80 % din durata cursului fiind alocata exercitiilor practice si 20 % prezentarilor teoretice. In timpul cursului veti lucra individual sau in echipe la un proiect propriu. Astfel cunostintele teoretice dobandite sunt aplicate imediat si particularizate la situatii practice diverse.

Cursul isi propune sa vina in intampinarea tuturor celor care doresc sa invete rapid sa scrie un proiect ce are ca scop obtinerea de fonduri structurale. Astfel, participantii sunt incurajati sa-si aleaga o idee de proiect, inca de la inceputul programului, si sa dezvolte proiectul, pana la finalul cursului, in coordonarea lectorului. Proiectul va constitui proba practica a examenului sustinut in vederea certificarii CNFPA.

TEMATICA

- Management de proiect – notiuni introductive

- Ciclul de viata al proiectelor

- Analiza cost- beneficiu si studiul de fezabilitate

- Planificarea proiectelor – planificarea activitatilor (diagrama Gantt , diagrama PERT); planificarea resurselor umane si planificarea bugetului;

- Implementare, monitorizare, control – managementul proiectului,metoda valorii dobandite

- Evaluarea proiectelor;

- Acorduri si contracte. Aspecte legislative ale contractelor – contracte comerciale, contracte de munca; Legea achizitiilor publice;

- Surse de finantare ale proiectelor

- Aspecte ale proiectelor finantate din fonduri stucturale.

La sfarsitul cursului participantii vor sustine un examen de absolvire si vor primi certificat de competente in conformitate cu ocupatia de Manager de proiect, recunoscut de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii in prezenta unei comisii de la CNFPA ( Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor ).

Conditii de inscriere :

- copie C.I + certificatul de nastere

- copie dupa ultima diploma de studii

-OP reprezentand taxa de participare (cont: RO 82RNCB0074106119730001, Banca: Banca Comerciala Romana Sector 3 ).

Persoanele interesate vor trimite documentele de inscriere pe la adresa  iraconsult@gmail.com sau pe fax nr: 021/3234570

Taxa participare: 900 RON / participant .

Taxa include urmatoarele: livrarea trainingului, materialele de curs (suport de curs, fise de lucru), pauza de cafea, taxa de examen, certificatul de absolvire.

Sesiunile de instruire si examenul final se vor desfasura la Hotel GOLDEN TULIP TIMES, Bucuresti , Bld.Decebal, Nr. 19, etaj 9.( zona Piata Muncii ).

 

Telefon de contact: 0748038283

Despre SC IRA TEST CONSULT SRL

IRA TEST CONSULT SRL, firma de consultanta in managementul afacerilor este si furnizor de formare profesionala pentru adulti oferind in acest moment cursuri de manager de proiect autorizate CNFPA.

Confirmare pana la data: 11 februarie 2012

Participare: Taxa de participare