www.Ro-MetalTrade.com – Firme, oferte , cereri si contacte in domeniul metalurgiei

Targu Mures - 8 iunie 2005

Comunicat tip General in Industrie

www.ro-metaltrade.com, primul site din Romania specializat in domeniul metalurgiei anunta depasirea pragului de 100 oferte afisate si 80 de noi contacte intre firme din acest domeniu.

www.Ro-MetalTrade.com – Firme, oferte , cereri si contacte in domeniul metalurgiei

La putin timp dupa lansare, www.ro-metaltrade.com a reusit sa castige increderea a numeroase firme care activeaza in domeniul metalurgiei, afirmatie dovedita prin numarul mare de oferte sau cereri deja existente. Numarului mare de firme care utilizeaza acest site se datoreaza si faptului ca toate serviciile sunt gratuite si foarte simplu de utilizat, astfel oferta sau cererea este afisata in mod gratuit in urma completarii unui formular, iar potentialii clienti nu sunt nevoiti sa plateasca pentru a lua legatura cu firma respectiva.
Planurile noastre de viitor implica diferite colaborari cu firme, reviste, sau alte site-uri de specialitate in vederea cresterii pe de o parte a numarului de servicii adresate utilizatorilor, si pe de alta parte a numarului de firme care folosesc aceste servicii. Unele planuri sunt deja in curs de derulare, dar suntem totodata deschisi oricaror propuneri venite din partea d-voastra, in acest sens va rugam sa ne contactati la adresa specificata mai jos.

Despre SC ITCon SRL

www.ro-metaltrade.com a fost creat de SC ITCON SRL Tg-Mures, firma specializata in designul si programarea paginilor web.
Anghel Contiu
tel: 0744-552667
anghel.contiu@ro-metaltrade.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-itcon-srl/www-ro-metaltrade-com-firme-oferte-cereri-si-contacte-in-domeniul-metalurgiei