www.ro-metaltrade.com - site de anunturi specializat in domeniul metalurgiei.

Targu Mures - 1 aprilie 2005

Comunicat tip General in Industrie

Oferta sau cererea firmelor poate fi adusa la cunostinta potentialilor clienti prin www.ro-metaltrade.com, primul site din romania specializat in domeniul metalurgiei.

Site-ul www.ro-metaltrade.com tinde a fi un spatiu modern si dinamic de intalnire a tuturor intreprinzatorilor activi pe piata metalurgica din Romania. Scopul nostru este de a crea o comunitate in care contactul intre firme sa fie si mai simplificat in vederea nasterii unor noi colaborari.
Firmele interesate pot publica in mod gratuit oferta sau cererea proprie, incluzand-o intr-una din categoriile existente. In cazul in care este nevoie de o noua categorie, flexibilitatea site-ului permite adaugarea acesteia la propunerea utilizatorilor, in asa fel incat oricare dintre anunturi sa fie definit prin categoria in care este inclus.
www.ro-metaltrade.com este receptiv la toate sugestiile, criticile sau propunerile de colaborare avansate de dumneavoastra.

Va invitam pe www.ro-metaltrade.com

Despre SC ITCon SRL

www.ro-metaltrade.com a fost creat de SC ITCON SRL Tg-Mures, firma specializata in designul si programarea paginilor web.
Anghel Contiu
tel: 0744-552667
anghel.contiu@ro-metaltrade.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-itcon-srl/www-ro-metaltrade-com-site-de-anunturi-specializat-in-domeniul-metalurgiei-