MAID CAFE la YUME tea house din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca - 2 mai 2009

Comunicat tip General in Social

YUME, un local cu specific japonez din Cluj-Napoca; ne propunem să aducem ceva nou publicului iubitor de noutăţi: sărbătorirea mai multor zile naţionale din cultura Japoniei printr-un Maid Cafe.

Suntem siguri că prima întrebare care v-a venit în minte este: ce înseamnă Maid Cafe? Aşadar, vom începe prin a vă da un răspuns la acest lucru. Maid Cafe este un curent nou apărut în Japonia şi semnifică o cafenea sau un local în care chelneriţele sunt îmbrăcate în costume de menajere. Pe lângă faptul că această costumaţie este ceva cu totul nou pentru un local, fiecare chelneriţă are unul sau mai multe servicii proprii pe care le oferă clienţilor la cererea acestora (de la deserturi personalizate până la fotografierea împreună cu chelneriţa preferată şi primirea unei dedicaţii din partea acesteia).
Cel mai probabil, cea de-a doua nedumerire pe care o aveţi este: ce este Yume din Cluj-Napoca? Yume este un local cu specific japonez care luna asta va împlini 2 ani de la înfiinţare şi care îşi propune să sărbătorească acest lucru prin funcţionarea unui Maid Cafe inspirat din cultura japoneză timp de o săptămână.
După cum v-am obişnuit deja, luna mai este una specială pentru Yume şi pentru toată lumea care vine să savureze un ceai sau o cafea la noi în această perioadă. Este specială din două motive; în primul rând, sărbătorim Golden Week ( eveniment prezent în cultura niponă în care sunt o serie de sărbători naţionale în fiecare zi, însumând aproape o săptămână de zile libere pentru toată lumea) şi sărbătorim Yume Day.
Din aceste două motive ne-am propus ca anul acesta să aducem ceva nou publicului, şi anume o săptămână întreagă în care localul se va transforma în Maid Cafe, săptămână care va culmina cu o petrecere de ziua localului.
Vă aşteptăm aşadar începând cu data de 11 mai 2009 cu o mulţime de surprize şi cu chelneriţe îmbrăcate special pentru această ocazie. Pentru mai multe informaţii referitoare la program şi la activităţi, vă rugăm să accesaţi site-ul nostru, www.yume.ro , unde veţi găsi toate detaliile de care aveţi nevoie.

Despre SC IWEB SRL, YUME TEA HOUSE

Yume tea house, local cu specific japonez unde poţi citi manga, te poţi uita la anime, poţi învăţa limba japoneză şi multe altele.
Sc IWEB srl, Str Baba Novac nr 30, Cluj-Napoca; persoană de contact: Oana Vlad, responsabil departament de PR, nr de telefon: 0752 083 803.
contact@yume.ro