Vinurile Jidvei premiate la Vinalies Internationales Paris

BUCURESTI - 26 martie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

Vinurile Jidvei au castigat doua medalii de argint in cadrul Editiei 2010 a Vinalies Internationales, ce a avut loc la Paris in perioada 26 februarie – 2 martie, evenimentul reunind 100 experti pentru a evalua cele peste 3000 probe inscrise in concurs din toate colturile lumii.

Vinurile Jidvei premiate la Vinalies Internationales Paris

Astfel, Gewurztraminer 2007 – vin D.O.C. alb, demisec, cu o aromă distinctă, asemănătoare celei a dulceţei de trandafiri si gust catifelat, uşor picant, cu nuanţe de mirodenii – si Feteasca Regala 2007 – vin D.O.C. alb, sec, proaspat si fructos, cu un parfum mai puţin pronunţat, dar cu o aromă unica – au obtinut medalii de argint, distinctii ce confirma inca o data calitatea vinurilor albe seci si demiseci ce isi trag seva din Podgoria Tarnavelor.

Vinalies Internationales reprezinta unul dintre cele mai prestigioase concursuri de vinuri la nivel mondial. Organizat sub auspiciile Organizatiei Internationale a Viei si Vinului, a Organizatiei Internationale a Oenologilor, si a Federatiei Mondiale a Marilor Concursuri Internationale de Vinuri si Bauturi Alcoolice, evenimentul urmareste sa premieze excelenta si reprezinta o recunoastere internationala a meritelor producatorilor de vinuri din toata lumea.


Despre JIdvei

Cu o podgorie ce se intinde pe 2010 hectare, investitii substantiale in plantatii, dar si in modernizarea cramei si a tehnologiilor de fabricare, conservare si pastrare a vinului, Jidvei este cel mai mare producator de vinuri albe seci si demiseci din segmentul premium din Romania.

Ioana Anghel
PR Manager
SC Jidvei SRL - Filiala Alba
0755129346

ioana.anghel@jidvei.ro