Azerty.ro daruieste zambete de sarbatori!

BUCURESTI - 16 decembrie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Azerty.ro cu sprijinul colaboratorilor sai din mediul IT&C a reusit sa aduca pe fetele copiilor orfani de la SOS Satele Copiilor din Romania, zambete inaintea sarbatorilor de iarna! Pe langa cadourile oferite copiilor, Azerty.ro vrea sa le asigure micutilor un sprijin financiar. Si va face acest lucru implicand toti clientii sai in campania “Daruieste un zambet de sarbatori”! Astfel orice client care va cumpara de la magazinul online www.azerty.ro in perioada premergatoare sarbatorilor de iarna va contribui automat cu 4 RON la bugetul mic al organizatiei aducandu-le astfel copiilor o masa mai bogata in zilele Craciunului!

Campania “Daruieste un zambet de sarbatori”  continua si in acest an si isi propune sa ajute copiii orfani din organizatia non-guvernamentala SOS Satele Copiilor din Romania (http://blog.azerty.ro/daruiti-zambet-de-sarbatori) Este greu sa aduci un zambet unor copii carora le lipsesc foarte multe, dar mai ales carora le lipsesc Parintii. Mai greu insa este atunci cand copiii cred in Mos Craciun si au o singura rugaminte la acesta:

“Draga Mosule, cand o sa vii si pe la mine?

Unde sa pun aceasta scrisoare asa incat sa o gasesti?

Iti tot scriu de cativa ani dar nu treci niciodata de Craciun  pe la mine si fratii mei… Sa stii ca noi cu totii avem o singura dorinta! Vrem sa ni-i aduci pe Mama si Tata.

Cum e sa fii iubit cu adevarat? Cum e sa stai in bratele mamei, sa fii mangaiat si alintat? Cum e sa sa spui TATA?

Daca existi cu adevarat Mos Craciun, ne poti indeplini aceasta dorinta?”

Impresioata de copiii organizatiei SOS Satele copiilor din Romania inca de anul trecut, echipa Azerty.ro a revenit la ei si in acest an (http://vimeo.com/17877776), de data aceasta cu un Mos Craciun adevarat, cu un sac de cadouri si cu multe ganduri bune.

Pentru a veni in sprijinul acestor micuti si pentru a propaga  mesajul campaniei “Daruieste un zambet de sarbatori”, Azerty va implica toti clientii sai in ajutorarea acestor copii orfani! La fiecare comanda clientii Azerty.ro vor primi o felicitare creata de copiii de la SOS Satele Copiilor din Romania contribuind astfel cu 4 RON in contul organizatiei. Fiecare dintre aceste felicitari exprima o poveste de viata a unui copil singur.

Orice client care va cumpara de la magazinul online www.azerty.ro in perioada premergatoare sarbatorilor de iarna va contribui automat cu 4 RON la bugetul mic al organizatiei SOS Satele Copiilor aducandu-le astfel copiilor o masa mai bogata in zilele Craciunului! Banii adunati sunt un real sprijin pentru micuti.

Depsre SOS Satele Copiilor din Romania SOS Satele Copiilor Romania este o organizatie nonguvernamentala, non-profit, neconditionata politic si religios, care protejeaza copiii aflati in dificultate.Este membra a SOS Kinderdorf International, cea mai mare organizatie caritabila din lume, prezenta in 132 de tari, care a oferit peste 1800 de programe si facilitati pentru copii in cei 60 de ani de activitate

Despre Azerty

Azerty.ro este un magazin online tanar, ce comercializeaza produse IT&C, echipamente profesionale, ofera solutii de business complete precum si servicii ireprosabile clientilor sai.Azerty va sprijinii si in 2011 mai multe initiative ale mediului online romanesc, axandu-se in mod special pe cele care vor avea ca finalitate actiuni sociale. Azerty doreste sa inapoieze o parte din profitul obtinut din magazinul online catre oamenii simpli, copii neajutorati sau cu nevoi speciale, mai ales in acesta perioada dificila.

Taguri: copiiITcraciuncampanie socialaAzerty
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-kelion-online-srl/azerty-ro-daruieste-zambete-de-sarbatori