Azerty.ro lanseaza Black Friday pentru companii!

BUCURESTI - 18 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C

Pentru Black Friday 2013 Azerty.ro a pregătit discounturi de până la 50% pentru produsele business dedicate companiilor. Astfel, Azerty.ro este primul magazin online care va avea un BlackFriday pentru companii!

Azerty.ro lanseaza Black Friday pentru companii!

Pentru acest an, Azerty.ro a pregătit o campanie specială de reduceri, un Black Friday dedicat companiilor. Astfel, în data de 22 noiembrie, pe site-ul magazinului Azerty.ro vor putea fi găsite produse necesare desfășurării activității companiilor, care vor beneficia de discounturi de până la 50%. Oferta va cuprinde produse din categoriile de videoproiectoare, sisteme PC,  servere, sisteme de supraveghere, rețelistică dar, totuși, va fi completată și de produse de larg consum.

Dacă în 2012 am văzut o luptă aprinsă între clienți pentru achiziționarea de produse consumer din categoriile electrocasnice, componente PC, laptopuri, aparate foto sau alte echipamente electronice de ultimムgenerație, anul acesta dorim să permitem și companiilor să participe la acest eveniment oferindu-le produse interesante de business și acces la discounturile de Black Friday.

“Plecand de la ideea că în ultimile luni companiile s-au confruntat cu un context economic dificil din cauza măririi taxelor și impozitelor, ne-am gândit să abordăm în acest an un  Black Friday menit să vină în sprijinul acestora. Astfel, am lansat conceptul Black Friday pentru companii prin care acestea  vor putea achiziționa produse business la prețuri cu discounturi de până la 50%.  În plus, din dorință de a oferi clienților noștri o soluție completă de business, de BlackFriday, fiecare client persoană juridică va primi cadou Cardul VIP, care conține o serie de servicii premium:

    2 % discount la cumpărăturile efectuate pe Azerty.ro;
    Acces gratuit la RVX Manager, o soluție ERP deschisă și flexibilă, adaptabilă domeniului tău de activitate. O facilitate excelentă pentru micii întreprinzători și I.M.M-uri;
    Transport gratuit indiferent de valoarea comenzii sau localitate;
    Serviciu pick-up & return pentru orice problemă de service;
    Linie specială dedicată problemelor tehnice

Cu siguranță în acest an Azerty.ro va înregistra o creștere semnificativă a valorii medii a comenzii față de anul trecut, când, produsele comercializate de Black Friday au fost doar cele consumer. De aceea, ne așteptăm la vânzări de peste 8 milioane de RON  în acesta campanie.” declară Ana Mihăilescu, Marketing Manager la Azerty.ro. 

Azerty.ro se numără printre membrii fondatori ai Asociației Magazinelor Online din România, participând la evoluția peisajului comerțului pe internet în țara noastră. Magazinul online Azerty.ro a oferit vizitatorilor încă de la început review-uri complete, o interfață prietenoasă, pentru cumpărături online în condiții excelente. Flexibilitatea in relatia cu clientii, este diferenta pe care Azerty o ofera acestora,   astfel incat sa nu existe o problema pe care sa nu o poata solutiona. 

Despre Azerty

Azerty.ro este un magazin online tanar, ce comercializeaza produse IT&C, echipamente profesionale, ofera solutii de business complete precum si servicii ireprosabile clientilor sai.Azerty va sprijinii in 2010 mai multe initiative ale mediului online romanesc, axandu-se in mod special pe cele care vor avea ca finalitate actiuni sociale. Azerty doreste sa inapoieze o parte din profitul obtinut din magazinul online catre oamenii simpli, copii neajutorati sau cu nevoi speciale, mai ales in acesta perioada dificila.