Prima SALINA ARTIFICIALA din Brasov

Brasov - 11 septembrie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Promotie la Salina Artificiala din Brasov - Grota Salina

Prima SALINA ARTIFICIALA din Brasov

Dotată la cele mai înalte standarde, Grota Salina este locul ideal pentru relaxare şi tratarea afecţiunilor respiratorii. Cu un interior intim, prima Salina Artificială din Brasov este placată cu cristale de sare naturală de cea mai înaltă calitate, special importată din Marea Moartă şi Munţii Himalaya, iar technologia folosita in amenajarea salinei face ca climatul acesteia sa fie aproape indentic cu cel al salinelor naturale.

'O sedinta de 45 de minute echivaland cu 3-4 ore petrecute intr-o salina naturala si/sau cu o zi petrecuta la mare.'

Climatul utraseptic al salinei, cu un continut crescut de iod, potasiu, magneziu calciu, brom şi sodiu ajută la prevenirea şi tratarea unor afecţiuni care se ameliorează în general, în orice salină: astm bronşic, infecţii respiratorii (angine, faringite, traheo-bronşite, pneumonii, rinoadenoidite), bronşită, traheobronşită cronică, rinită, sinuzită, amigdalită cronică, insuficienţă respiratorie restrictivă, emfizem pulmonar, alergii epidermice (la praf), nevroze, oboseală, surmenaj. Salinoterapia reprezintă, pe de o parte, inhalarea pe căile respiratorii a aerosolilor salini, iar pe de altă parte, absorbţia acestora prin intermediul pielii.

!!!!!! In perioada 11.09.2009 - 01.10.2009 o sedinta GRATUITA pentru toate persoanele care viziteaza Grota Salina pentru intaia oara. !!!!!!

Despre SC Kronsalt SRL

Salina artificiala din Brasov - GrotaSalina - o sedinta Gratuit pentru toata lumea in perioada 11.09.200 - 01.10.2009
Str. Ion Paun Pincio nr. 10
Brasov -Romania

+40-771-724358
+40-368-885815
office@salinabrasov.ro
office@salinabrasov.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-kronsalt-srl/prima-salina-artificiala-din-brasov