Aplicatie de contabilitate care te scuteste de un drum la contabil si-ti permite accesul la situatiile contabile in 24 de ore, chiar si de pe telefon

BUCURESTI - 11 iulie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Finante / Contabilitate

Live site

În anul 2015 am lansat platforma RightUP, prin care toate materialele și documentele necesare afacerii dumneavoastră sunt prelucrate și disponibile în doar 24 de ore de la trimiterea acestora. Serviciul RightUP vă permite să fiți mereu cu contabilitatea la zi și este disponibil gratuit pentru toți clienții Right Numbers.

Aplicatie de contabilitate Right numbers

Aplicatie de contabilitate Right numbers

Documentele contabile sunt trimise spre procesare prin intermediul aplicației RightUp, fie prin panoul central de administrare online, fie prin aplicația mobilă.Materialele sunt prelucrate în cursul zilei urmatoare.Rapoartele complete sunt la dispoziția clientului în 24 de ore.

Acest serviciu poate fi accesat atât de pe PC, cât și prin aplicația RightUP pentru smartphone, disponibilă în App Store și Google Play.RightUp este un serviciu de contabilitatece simplifică sistemul de administrare financiarăprin acces rapid la informație actualizată,indiferent de locația clientului.

Serviciile oferite sunt:

- Servicii de contabilitate la zi, inclusiv contabilitate pentru fonduri europene

- Servicii de salarizare și personal

- Servicii de consultanță financiar-contabilă și consultanță în afaceri

- Servicii de înființare de societăţi comerciale

Având o experiență de aproape 20 de ani pe piața serviciilor financiar-contabile din România, gestionăm în prezent un portofoliu de peste 500 de clienți (companii multinaționale, IMM-uri, microîndreprinderi, ONG-uri, PFA-uri) care au o cifră de afaceri cumulată de peste 10 milioane de euro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-la-stiri-media-ro/aplicatie-de-contabilitate-care-te-scuteste-de-un-drum-la-contabil-si-ti-permite-accesul-la-situatiile-contabile-in-24-de-ore-chiar-si-de-pe-telefon