Learning Fun

Locul desfasurarii: Parc A. I. Cuza (fost IOR)

Organizator: Lexis Scoli de Limbi Straine

Learning Fun

Lexis Scoli de Limbi Straine continua proiectul Trained Brains Learn Better - lansat anul trecut. Prima etapa – The Living City - parcursa in lunile aprilie si mai 2010 s-a bucurat de aprecierea parintilor, participanti si ei la multe dintre activitati.

Vineri 15 octombrie 2010 a demarat a doua etapa – Learning Fun. Prima ora de engleza s-a desfasurat in Bucuresti, la Lexis Marasesti Unirii printr-o lectie mai putin obisnuita de pictura. Intalnirile din acest an vor avea loc lunar, beneficiarii fiind elevii scolilor Lexis, invitatii lor si orice copil intre 9 – 14 ani, dornic sa-si foloseasca cunostintele de limba engleza in mod creativ, intr-un cadru plin de surprize.

Metodologia aplicata la acest nou tip de lectie de limba engleza da posibilitatea copiilor sa selecteze temele care-i atrag. Folosind interesul lor pentru un anumit domeniu, dandu-le posibilitatea de alegere si dezvoltandu-le motivatia, copiii vor invata nu doar pentru viata, ci si prin situatii luate din viata.

In cadrul acestor activitati copiii sunt monitorizati de catre trainerii Lexis in vederea obtinerii performantei scolare si dezvoltarii abilitatilor personale intr-un mod armonios. Intr-un cadru competitiv dar prietenos, copiii isi dezvolta capacitatile de comunicare si de implicare responsabila, nu doar in activitatile individuale ci si in cele de echipa.

Duminica, 24 octombrie 2010, echipa Learning Fun iese in Parcul A. I. Cuza (fost IOR). Cu incepere de la orele 10:30 veti putea participa la Atelierul Piticilor (in Foisor), la discutii cu trainerii Lexis, la concursul de role sau la jocuri antrenate impreuna cu clownii Teatrului Arabella, incepand cu orele 12:30.

Si pentru ca ne pasa, si noua si copiilor nostri, de viata celor mai putin norocosi organizam in Foisor, pe tot parcursul evenimentului, o donatie de carte si rechizite pentru Centrul pentru copii delicventi din sectorul 3.

Locatia evenimentului: Parcul A. I. Cuza (fost IOR), intersectia str. Baba Novac cu Bd. Campia Libertatii.

Coordonator proiect:
Nicoleta Macesanu

Pagina Facebook Lexis Scoli de Limbi Straine

Despre SC LEXIS SRL

Cu această ocazie dorim tuturor cursanţilor, partenerilor nostri şi tuturor cititorilor împlinirea celor mai frumoase visuri, realizări depline, sănătate şi prosperitate. Sărbători fericite şi La Mulţi Ani 2010!

Mioara Iacob
Director Marketing