Lexis Scoli de Limbi Straine - Burse pentru anul scolar 2010 - 2011

BUCURESTI - 22 mai 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Dragi părinţi, dragi cursanti,

Prima şcoală Lexis a fost fondată în Bucureşti cu 17 ani în urmă. Doi ani mai târziu au fost deschise şi primele sedii în ţară, la Braşov şi Ploieşti.

Pentru a marca aceste evenimente, organizaţia Lexis România oferă copiilor şansa de a obţine premii substanţiale prin participarea la concursul English...and the whole world is yours! Se vor acorda 3 gratuităţi 100%, 3 reduceri 50%, 3 reduceri 25% şi 3 dicţionare Oxford.

Concursul este organizat pe trei grupe de vârstă şi se adresează atât cursanţilor din cele 16 sedii Lexis, cât şi publicului larg. Detaliile privind desfăşurarea concursului vor fi publicate miercuri, 26 mai a.c. pe www.lexis.ro şi www.lexistopstudents.blogspot.com/. La aceste adrese şi pe Facebook Lexis Şcoli de Limbi Străine vom anunţa următoarele concursuri şi evenimente din anul şcolar 2010 – 2011.

Felicitări tuturor absolvenţilor cursurilor Lexis, celor care vor susţine în iunie examenele Trinity College London şi Cambridge University ESOL Examinations şi mult succes participanţilor la Lexis ... and the whole world is yours.

Cu stimă,

Ruxandra Florescu
Director

Despre SC LEXIS SRL

Concursul va incheia prima etapa a proiectului Ziua europeana a limbilor straine si introducerea tehnologiei IT in educatie.
SEDIUL CENTRAL
Intrarea Maresal Iosef Pilsudski nr. 7, sector 1,
Telefon : 021- 225.19 78
Fax: 021 – 313 17 97