LEC Academy - tutoriale video gratuite Java, PHP si Microsoft Office

BUCURESTI - 11 martie 2010

Comunicat tip General in IT&C

http://lec-academy.ro

LEC Academy - tutoriale video gratuite Java, PHP si Microsoft Office

LEC Academy ( http://lec-academy.ro ) este un proiect Line Education Center care are ca scop să vă aducă zilnic câte un tutorial video sau scris despre Java, PHP, Microsoft Office, dar şi articole cu noutăţi din industria IT.

Tutorialele se vor axa pe exemple clare, concise, practice şi desigur vor avea şi câteva elemente de teorie, pentru a le înţelege mai bine.

Unele articole vor conţine noutăţi din industria IT, lansări de produse/servicii utile vouă, pasionaţilor de programare, precum şi anunţarea unor evenimente organizate de Line Education Center, cum ar fi LEC Technology Meetings, sau chiar evenimente desfăşurate de alte organizaţii.

Pentru a fi la curent cu articolele şi tutorialele de pe LEC Academy vă invităm să vă abonaţi prin RSS la pagina noastră sau să vă abonaţi la newsletterul nostru lunar.

Despre SC Line Education Center SRL

LEC reprezinta un proiect care a luat nastere ca un raspuns firesc la nevoia de a exista un punct de intalnire intre profesionisti din domeniile software development si business si cei care isi doresc sa invete sau sa isi imbunatateasca cunostintele.

Sloganul LEC - Focus On Essentials - ilustreaza caracterul practic al trainingurilor organizate. Am eliminat componentele cu utilitate redusa care se gasesc in multe forme de instruire, lasand doar aspectele care sunt utile si practice.

www.lec-academy.ro/contact
office@leconline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-line-education-center-srl/lec-academy-tutoriale-video-gratuite-java-php-si-microsoft-office