Cum fac singura invitațiile de nunta ?

Craiova - 1 aprilie 2010

Comunicat tip General in Afaceri

De multi ani, s-a obisnuit pentru cupluri sa aiba invitatiile de nunta imprimate profesional, pur si simplu, deoarece acestea nu dispun de cunoștințele si competențele necesare pentru a produce ei inșiși. Cu toate acestea, accesul la calculator in aproape fiecare casa, de astazi inseamna ca puteți face acum invitații pentru propria nunta fara prea multe probleme

Cum fac singura invitațiile de nunta ?

Ai nevoie de doar doua lucruri - un set de invitații de nunta de papetarie si o formulare pe care ar trebui sa o utilizați pe invitațiile dumneavoastra.

Exista o gama uriașa de de papetarie de nunta disponibila pentru tine pentru a alege, de la magazinul online de papetarie,( www.cataloginvitatii.ro) Si nu mai sunteți limitați la culorile tradiționale alb sau crem. Papetaria de nunta de azi vine in toate formele, dimensiunile si culorile si va permite sa reproduceți orice aspect imaginabil pentru a impresiona invitații dumneavoastra.

Cand vine vorba de imprimarea invitațiilor veți gasi ca este o chestiune simpla de a proiecta aspectul invitației n procesorul de text preferat .Textul in sine poate fi realizat in orice stil alegeți din sutele de fonturi care sunt de asemenea disponibile ca standard cu majoritatea programelor de prelucrare. fonturile de astazi va poate imita cu ușurința atat stilul tradițional al textului, precum și utilizarea scrierii de mana si fonturi caligrafice. Pentru a adauga detalii personale la fiecare invitație.

Cu invitațiile de nunta pre tiparite si un computer personal, puteți face cu ușurința propriile dvs. invitații de nunta, inclusiv carduri de raspuns, harți, direcții și salvezi o mica avere.

P.S. Oferim asistenta celor care vor sa le imprime in regim propriu.

Despre SC MADASTEF SRL

Nu trebuie sa mai sacrificati stilul si calitatea doar pentru a obtine invitatii de nunta ieftine. Va oferim o linie completa de invitatii pentru nunta ta imprimate frumos la preţuri de cel puţin 50% mai mici decât preţurile de tip de vânzare cu amănuntul.
http://www.cataloginvitatii.ro
cataloginvitatii@gmail.com