ANUNT FINALIZARE PROIECT GRANT CAPITAL LUCRU

Iasi - 29 iunie 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in Turism

Proiectul are ca principale rezultate:
- menținerea activității societatii pe o perioadă de minim 6 luni.
Valoarea totală a proiectului este de 52261,81 lei din care:
45445,05 lei grant acordat
6816,76 lei cofinanțare.

MALYA INVEST S.R.L. anunță finalizarea implementarii proiectului ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economică în unul din domeniile de activitate prevazute în anexa nr.2” proiect număr RUE 17648 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020. Proiectul s-a derulat pe o perioada de 100 zile, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (fost MEEMA)/A.I.M.M.A.I.P.E.Iaşi, M2-17648/23.03.2022 Obiectivul proiectului l-a reprezentat sprijinirea societatii MALYA INVEST S.R.L. prin asigurarea capitalului de lucru necesar dezvoltarii in contextul crizei provocate de COVID-19. Proiectul are ca principale rezultate: - menținerea activității societatii pe o perioadă de minim 6 luni. - menținerea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni de la data acordării granturilui. Valoarea totală a proiectului este de 52261,81 lei din care: 45445,05 lei grant acordat 6816,76 lei cofinanțare. Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020 Date de Contact Nume: CRACIUN CORINA MIHAELA Telefon: 0744427464 e-mail: office@malyatravel.net

Despre MALYA INVEST SRL

SC MALYA INVEST SRL este o companie specializata in turism.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-malya-invest-srl/anunt-finalizare-proiect-grant-capital-lucru