Anunt incepere proiect grant HoReCa

Iasi - 5 ianuarie 2022

Comunicat tip Administrativ / Management in HoReCa

SC MALYA INVEST SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”SCHEMA DE AJUTOR DE STAT HORECA”, proiect inscris si finantat in conformitate cu prevederile OUG nr. 224/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentaţiei publice și organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID-19.

Sigle

Sigle

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 6 luni, începând cu data primei plati din contractul de finanțare cu Ministerul Economiei Antreprenoriatului si Turismului/ AIMMAIPE , respectiv 17.12.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea SC MALYA INVEST SRL prin acordarea de ajutor de stat sub forma de grant pentru HORECA.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-achitarea tuturor obligatiilor fiscale, precum si a altor creante bugetare administrate de organul fiscal central, care se inregistreaza la plata la data acordarii ajutorului de stat si pana la expirarea perioadei de 6 luni de la data primei plati.

Valoarea proiectului este de 137440 lei. Valoarea cofinantarii este 0 lei.

Proiect finanțat de Ministerul Economiei Antreprenoriatului si Turismului.

Persoană de contact: CRACIUN CORINA MIHAELA

office@malyatravel.net

tel 0744427464

Despre MALYA INVEST SRL

SC MALYA INVEST SRL este agentie de turism. Agentia ofera vacante interne, externe, bilete de avion, autocar si organizeaza turism de afaceri.
Dragostea pentru calatorii a facut ca MALYA TRAVEL sa nu fie o simpla agentie de turism unde se vand vacante sau bilete; aici gasiti personal calificat care va poate oferi consultanta inaintea calatoriei, in organizarea calatoriei si asistenta permanenta pe perioada acesteia pentru a va bucura de serviciul oferit de noi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-malya-invest-srl/anunt-incepere-proiect-grant-horeca3