ASTROLOGIE CHINEZA - initiere si aplicatii practice - seminar interactiv la Mandala Club

Locul desfasurarii: Mandala Club

Organizator: Mandala Club

ASTROLOGIE CHINEZA - initiere si aplicatii practice - seminar interactiv la Mandala Club

Mandala Club va invita Miercuri, 01 febr 2012, ora 19:00, in  Str.Paleologu nr.20 (zona Mantuleasa) la seminarul interactiv ASTROLOGIE CHINEZA – initiere si aplicatii practice, sustinut de unul dintre cei mai reputati specialisti in astrologia chineza, Dl. Dan Dumitriu. 

Seminarul va fi structurat pe doua module, prezentarea fiind deschisa pentru intrebari.

  • Primul modul isi propune prezentarea filozofiei si astrologiei chineze si explicarea acesteia prin exemple practice, particularizate in diverse domenii, constituindu-se intr-o forma interactiva de prezentare, in functie de intrebarile si cerintele participantilor. Totodata, va fi prezentat si explicat modelul bioenergetic chinez traditional, aplicat in marile centre de cercetari din lume si adoptat din ce in ce mai mult de oamenii de stiinta, pentru beneficiile sale evidente. Vom invata astfel inca o cale de a ajunge la armonie interioarasi cum putem aplica acest model unitar de gandire si stil de viata, care constituie esenta traditiei chineze.
  • In cel de al doilea modul, se vor prezenta succint cele doua scoli de astrologie chineza, respectiv cea bazata pe “Cei 4 Stalpi ai Destinului” si cea numita “Scoala Stelelor Zburatoare”, cu aplicatii practice in viata de zi cu zi.

Cei 4 stalpi ai destinului” studiaza interactiunea umana cu mediul, interactiunea organismului cu exteriorul, realizand o analiza psihosomatica a individului cu implicatii in previziune. Vor fi prezentateinfluentele Dragonului de Apa pentru acest an, cu particularizari pe toate domeniile de interes, de la relatii umane, plan social, sanatate, pana la afaceri si profesii.

“Scoala Stelelor Zburatoare” analizeaza omul din perspectiva mostenirii genetice, a predispozitiilor si influentelor la care este supus pe aceasta linie, cu aplicatii directe privind sanatatea individului.

Va invitam asadar sa exploram impreuna astrologia chineza, sa intelegem mai bine tendintele favorabile pentru anul in curs,  sa descoperim compatibilitati cu alte semne in dragoste, in afaceri sau in relatii in general, pentru a gasi drumul spre armonie cu noi insine si cu cei din jur.

ASTROLOGIE CHINEZA – initiere si aplicatii practice

Miercuri, 01 februarie 2012, ora 19:00,

la Mandala Club, Str.Paleologu Nr.20, Bucuresti.

Taxa de participare: 20 ron

Inscrieri: telefon  0726 710 526 sau e-mail: office@mandalaclub.ro   

Despre SC MANDALA CLUB SRL

Mandala - Club Ezoteric, Restaurant Vegetarian, Ceainarie, Librarie Ezoterica, Magazin de produse Naturiste, Cursuri de dezvoltare personala.

Confirmare pana la data: 1 February 2012

Participare: Taxa de participare