Atelier de Decorat Mandale

Locul desfasurarii: Club Mandala

Organizator: Club Mandala

Atelier de Decorat Mandale

Sambata, 11 iunie 2011, Clubul Mandala va invita la un nou Atelier de decorat Mandale. Atelierele de Mandale creeaza de fiecare data momente aparte, deoarece ne ajuta sa ne detasam de cotidian si sa ne lasam absorbiti de latura creativa, uitand complet de notiuni ca “timp”, “sete” sau “program”. Vom incepe cu o discutie despre sensul mandalei (cateva informatii pot fi citite aici), dupa care vom viziona cateva filme scurte despre mandalele tibetane si mandalele Thangka. Urmeaza alegerea modelelor propuse, explicarea acestora si decorarea lor. Pentru decorare folosim pietre colorate si culori acrilice.

Lucrul pe mandale este un mod de conectare cu sinele nostru, de meditatie si exprimare a propriilor viziuni despre lume si univers. Este important sa stim ca mandalele contin trei straturi de semnificatie:

- stratul exterior, observat la suprafata - stratul interior, sinonim cu intentia si semnificatia acordate de creatorul mandalei, exprimate prin culori dominante, contraste, numere, forme geometrice - cel ascuns sau necunoscut, care nu este stiut la momentul lucrului pe mandala. De aceea, se recomanda ca dupa finalizare aceasta sa fie contemplata un timp pentru a ii descifra sensul tainic.

Intrarea la Atelier costa 40 de lei si include toate materialele folosite. Participantii vor primi cadou o mandala originala printata (dimensiuni 32 x 45 cm). Atelierul se va tine Sambata, 11 mai 2011, intre ora 11 si ora 15. Pentru detalii si inscrieri va rugam sa trimiteti un e-mail la prieteni@mandalaclub.ro sau sa sunati la 0746 692 723.

Despre SC MANDALA CLUB SRL

Mandala - Club Ezoteric, Restaurant Vegetarian, Ceainarie, Librarie Ezoterica, Magazin de produse Naturiste, Cursuri de dezvoltare personala.

Confirmare pana la data: 11 June 2011

Participare: Taxa de participare

Taguri: atelier