Proiect finantat din fonduri structurale

BUCURESTI - 2 iunie 2011

Comunicat tip General in IT&C

Firma SC MarcTel SIT SRL din Bucuresti a inceput, la 24.05.2011, implementarea unui proiect finantat din fonduri structurale, care vizeaza dezvoltarea infrastructurii proprii de cercetare-dezvoltare.

Programul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”- co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională -

„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

COMUNICAT  DE  PRESA

Bucureşti,  31.05.2011

S.C. MarcTel S.I.T. S.R.L., cu sediul în Bucureşti, Str. Dr. Louis Pasteur Nr. 8, etaj 1-2, sector 5, cod poştal 050535 derulează, începând cu data de 24.05.2011, proiectul “Modernizarea infrastructurii de cercetare-dezvoltare a S.C. MarcTel S.I.T. S.R.L. în scopul dezvoltării capacităţii de inovare şi a competitivităţii“, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Autoritatea Naţională pentru Cercetare Ştiintifică.

Valoarea totală a proiectului este de 4.687.219 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 1.646.484 lei.

Proiectul se implementează în Bucureşti pe o durată de 20 luni.

Obiectivul proiectului este de a moderniza infrastructura de cercetare-dezvoltare a S.C. MarcTel S.I.T. S.R.L. şi de a crea noi locuri de muncă în activitatea de cercetare-dezvoltare în scopul creşterii nivelului de inovare şi a competitivităţii pe piaţă. Implementarea proiectului va conduce la diversificarea gamei de produse, la reducerea duratei de concepere a produselor de tip S.I.T. (Sisteme Integrate de Telecomuinicaţii) şi la creşterea numărului tinerilor cercetători cu înaltă calificare din companie.

Detalii suplimentare puteţi obţine de la

Mircea Dancu, consilier afaceri europene la S.C. MarcTel S.I.T. S.R.L.Tel. 0728.472.337, Fax: 021.410.9510, e-mail: marctel@marctel.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-marctel-sit-srl/proiect-finantat-din-fonduri-structurale