Atelierul de Modelism: ce pot face doua maini dibace?

Piatra Neamt - 9 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Retail, Internet

La Atelierul de Modelism îmbinăm lucrul manual cu arhitectura, istoria și ingineria. Este modul ideal de a vă bucura de un hobby creativ. Kiturile noastre conțin toate materialele necesare realizării machetelor unor monumente istorice și reprezintă un cadou inedit pentru orice vârstă.

Atelierul de Modelism: ce pot face doua maini dibace?
 Știu că fiecare kit care pleacă spre dumneavoastră se va transforma mai devreme sau mai târziu într-o machetă care va fi admirată. Dar frumusețea acestui hobby constă în călătoria modelistului până în momentul în care va ajunge să finalizeze acea machetă. 

Andrei Sărmășanu, Atelierul de Modelism

Atelierul de Modelism (www.atelieruldemodelism.ro) a lansat o nouă linie de produse destinate pasionaților de modelism dar și celor care doresc să redescopere lucrul manual.

Kiturile de construcție de la www.atelieruldemodelism.ro folosesc piese ceramice care simulează piatra și materialele originale pentru a construi machetele unor cunoscute monumente istorice. 

Fiecare kit conține elementele necesare realizării machetelor: o planșă suport  din lemn, planșe de carton pentru structura machetelor, piesele ceramice precum carămizi, țiglă sau alte elemente care vor imbrăca structura, ornamente, vegetație sintetică, adeziv, instrucțiuni de asamblare.

Daca ești în căutarea unui cadou și nu știi ce să alegi, noi îți recomandăm kiturile noastre de construcție. Vrei să fie ceva deosebit, dar nu ești sigur ce să alegi pentru că nu ai văzut niciodată un astfel de kit? Uită-te peste produsele din catalogul nostru online, trimite-ne un email sau contactează-ne pe Facebook. Îți vom răspunde în cel mai scurt timp. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-maxq-srl/atelierul-de-modelism-ce-pot-face-doua-maini-dibace