Elicoptere radiocomandate prin parkfun.ro

BUCURESTI - 14 octombrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Sunteti in cautarea cadoului perfect? Parkfun.ro va sugereaza elicopterele radiocomandate! Sunt extrem de stabile si nu necesita experienta anterioara in zborul radiocomandat. Fie ca sunteti in casa sau in aer liber, cu elicopterele ParFun aveti parte de o distractie unica si o modalitate deosebita de a petrece timpul liber.

Elicoptere radiocomandate prin parkfun.ro

Nu sunt jucarii! Desi sunt cunoscute ca fiind greu de pilotat, sistemele electronice moderne de care dispun noile elicopre radiocomandate ParkFun le fac usor accesibile incepatorilor.

Acum nu mai trebuie sa schimbi mereu cristalele de frecventa pentru ca ParkFun Axial 3D vine echipat cu o statie radio de 2,4 GHz. Axial 3D zboara foarte stabil datorita sistemului giroscop integrat. Este usor de pilotat si se adreseaza atat pilotilor incepatori cat si celor care au experienta in pilotaj. Mai mult, in pachet aveti totul pentru a fi gata de zbor.

Iar daca se intampla sa aveti incidente in zbor, parkfun.ro va asigura orice tip de componenta pentru aceste modele, la preturi extrem de accesibile.

Va asteptam! Nu uitati, scrisorile catre Mos Craciun trebuie puse din timp la posta!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-maxq-srl/elicoptere-radiocomandate-prin-parkfun-ro