parkfun.ro aduce senzatii off-road

BUCURESTI - 12 aprilie 2010

Comunicat tip General in Auto

Desi automodelismul radiocomandat inseamna de cele mai multe ori viteza, exista automodele ale caror principala caracteristica este abilitatea de a depasi obstacole.

Ele sunt o replica ale masinilor off-road reale, capabile sa acceseze locuri in care nici un alt vehicul nu poate ajunge. In engleza se numesc “rock crawler” si exista o singura companie in lume care a facut faimoase aceste masinarii in miniatura. Se numeste Axial Racing. Este o echipa de entuziasti ai off-road-ului care au abordat automodelismul altfel. Performanta, durabilitatea si stilul sunt imbinate in fiecare dintre produsele lor.

Tractiune integrala, diferential, 4 x 4, amortizoare , motor, reductor sunt termeni comuni folositi si in automodelismul radiocomandat. Noroaiele, bustenii, stancile sunt cuvinte cunoscute celor impatimiti de off-road. Ei imbina frumusetea unui sport in aer liber cu tehnica si pasiunea pentru masini. E o combinatie care ramane la fel de valabila si in radiomodelism. Doar ca nu esti acolo, in masina, dar te confrunti cu aceleasi probleme. Esti tu si gasca de prieteni!

Vino pe parkfun.ro sa descoperi noutatile de la Axial Racing. Nu ezita sa ne scrii daca esti interesat de aceste automodele sau daca pur si simplu vrei sa afli mai multe despre acest hobby.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-maxq-srl/parkfun-ro-aduce-senzatii-off-road