Tancuri radiocomandate prin parkfun.ro

BUCURESTI - 7 iulie 2009

Comunicat tip General in Auto

V-ati intrebat care este echivalentul real al unui simulator militar din clasa WWII Tank Commander sau Armored Fist? Ei bine, va invitam sa descoperiti lumea tancurilor radiocomandate!

Vehiculele militare moderne dar si cele din al doilea razboi mondial au fost o preocupare continua a modelistilor. Desigur, cele mai impunatoare masini de razboi sunt tancurile. Fie ca vorbim despre celebrele tancuri germane Tiger folosite in al doilea razboi mondial sau de modernele masini de lupta americane, Abrams sau Leopard, toate au constituit o sursa de inspiratie pentru modelisti.

Multe firme specializate au dinamizat piata vehiculelor cu senile, facandu-le accesibile tuturor. Astfel au aparut modele complexe, avand o manevrabilitate ridicata dar si sisteme de tragere. Exista tancuri ce folosesc sisteme de comunicatii in infrarosu pentru a simula o batalie reala (IR) sau modele ce folosesc sisteme de tragere cu aer comprimat (Airsoft). Ele suporta deasemenea diverse moduri de lupta.

Modelistii avansati folosesc generatoare de fum pentru ca astfel de lupte intre tancuri radiocomandate sa fie cat mai reale. Se construiesc deasemenea poligoane in miniatura, adevarate campuri de lupta pentru tancurile radiocomandate.

Revenind insa la modelele populare, acestea pot fi dotate cu un sistem de tragere cu aer comprimat ce poate lovi o tinta aflata la pana 25m. In turela tancului se pot incarca 40 de proiectile din plastic. Turela unui astfel de tank poate descrie un unghi de pana la 320 de grade iar tunul se poate misca in plan vertical. Tancul poate urca usor pante de pana la 35 de grade. Pentru siguranta, doua butoane trebuie apsate simultan pentru a efectua tragerea.

parkfun.ro va propune noile modele Vstank PRO, variantele Airsoft (cu aer comprimat) si IR (cu infrarosu). Pentru orice informatii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.