BUCURESTI - 19 octombrie 2006

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Club Kristal din Bucuresti a devenit nici dupa 3 ani de existenta al 40 club din lume asa cum clasifica revista britanica DJ Mag in articoloul World Top Clubs.Acest top a fost realizat cu ajutorul a 6000 de DJ internationali care au completat fiecare in parte ordinea cluburilor unde se simt cel mai bine.Acesti dj pot fi alaturi la petrecerea ta prin site-ul de booking www.theagency.ro .

Nou site de booking apartinand Clubului Kristal - Bucuresti - www.theagency.ro

Tot pe acest site puteti asculta cele mai proaspete seturi Transitions- John Digweed sau A State of Trance - Armin van Buuren - seturi 'importate' in Romania de firma din spatele clubului Kristal si siteului de booking www.theagency - Sound&Lights Solution srl. Aceste seturi pot fi ascultate si pe radio Deea.

O scurta descriere: Clubul Kristal a detronat toate standardele de calitate in Capitala, aducand pe piata bucuresteana un suflu nou de petreceri pentru toate gusturile.

Clubul a reusit sa stranga in aproape trei ani de activitate un palmares de invidiat, intretinand atmosfera atat prin design-ul extraordinar care i-a impresionat chiar si pe cei mai sceptici party people, cat si prin line-up-ul de exceptie:

Jimmy Van M, David Morales, Steve Lawler, Dave Seaman, Paul Johnson, SNAP, Dina Vass, The Flash Bothers, James Zabiela, Danny Howells, Seb Fontaine, Nick Warren, Scumfrog, San, Frankie Knukles, John Digweed, Pete Tong, Scumfrog, Sasha, Boy George, DANNY TENAGLIA e.t.c.

In fiecare vineri si sambata poti asculta de la pupitru cate un dj international invitat, iar pe data de 16 februarie 2007 il vei putea vedea live pe John Digweed in clubul Kristal Glam Club. Biletele se vor vinde in avans la pret redus pe www.theagency.ro , in scurt timp.

Despre SC Media Studio srl

Kristal Glam Club
www.clubkristal.ro
office@clubkristal.ro