On Clinic se lanseaza pe web

BUCURESTI - 13 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

On Clinic Advance Medical Institute lanseaza paginile web pentru Romania (cinci website-uri diferite pentru cele cinici clinici prezente in 11 filiale din tara).

On Clinic se lanseaza pe web

On Clinic reuneste Clinica Proctoline (tratarea hemoroizilor si fisurilor anale), Clinica ON (tratarea disfunctiilor sexuale masculine), Varicoline (tratarea varicelor, ulcerelor varicoase, ranilor deschise), Psoremiss sau clinica Dermatologie (trateaza psoriazis, acnee si alte afectiuni dermatologice) si este o retea internationala de clinici cu peste 100 de filiale în numeroase tari din intreaga lume.

Pentru fiecare din aceste clinici a fost lanasat cate un website unde gasiti articole informative despre diferite afectiuni, materiale video explicite despre aparitia, cauzele si evolutia afectiunilor cat si despre tratamentele adecvate pentru acestea.

Despre SC MEDICAL ENTERPRISES SRL

On Clinic a fost infiintata in 1987 incepandu-si activitatea in Australia si Israel dupa care s-a extins si in Europa, Asia, Australia ajungand in America de Sud.
Bucuresti, Sector 4, B–dul Dimitrie Cantemir nr.1 blocul B2, Sc. 3 (Sitraco Center)
internet@onclinic.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-medical-enterprises-srl/on-clinic-se-lanseaza-pe-web