Cadoul perfect: covoare personalizate la RugVity Home

BUCURESTI - 22 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle, Imobiliare

RugVity Home ofera posibilitatea clientilor sai de a face cadou celor dragi covoare personalizate de cea mai buna calitate.

covoare personalizate rugvity

covoare personalizate rugvity

Bucuresti, 21 decembrie 2011 - Unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de textile din tara, RugVity Home, ofera posibilitatea clientilor sai de a face cadou celor dragi covoare personalizate de cea mai buna calitate.

Aceste covoare sunt realizate dupa design-ul clientului si pot fi confectionate din diferite fibre cum ar fi: lana, matase, poliester, insertii de piele si orice combinatie intre acestea. Paleta de culori disponibila este compusa din 26 de nuante prestabilite ce pot fi reproduse  cu o precizie de 98%.

Conceptul de creatie are la baza 6 tipuri de texturi  diferite ce pot fi mixate fara restrictii si intr-un mod armonios. Astfel, se pot confectiona atat covoare pe stil shaggy cu o lungime a firului ajustabila cat si covoare cu tesutura manuala sau mecanica

"Datorita numarului ridicat de astfel de cereri, am pus bazele acestor servicii, "RugVity Custom Made Rugs", prin care oferim tuturor posibilitatea de a-si exprima  personalitatea la nivel de design interior. Orice camin poate fi unic si alaturi de clientii nostri putem realiza proiecte deosebite" a declarat Adrian Mărgean, directorul general al companiei.

Pentru a intra in contact cu aceasta oferta, doritorii pot accesa www.rugvity.ro pentru a obtine mai multe detalii si pentru a comanda produsul dorit.

Despre RugVity

RugVity Home este unul dintre cei mai mari importatori de covoare ce detine showroom-uri în Bucuresti (zona Ghencea si Baneasa) si in alte zone ale tarii. Printre brandurile de top comercializate se regasesc Guy Laroche, Renato Balestra, Wissenbach, V & H, Rugvity Rugs, Applico Joop, Pierre Cardin, Solidfloor, Balsan, Affreschi @ Affreschi, Courious Boy, Asiatic, Zebra, Kids. Compania impune un nou standard în domeniul covoarelor manuale de pe piata romaneasca, o nota decorativa aparte.

Taguri: covoarecovorpersonalizatecustom
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-mega-marrex-srl/cadoul-perfect-covoare-personalizate-la-rugvity-home