Covoare Bakero, acum si in Romania la RugVity Home

BUCURESTI - 19 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Constructii, Media / Publicitate, Imobiliare

Incepand din acest an produsele Bakero pot fi achizitionate si in Romania prin RugVity Home

covoare rugvity

covoare rugvity

Incepand din acest an produsele Bakero pot fi achizitionate  si in Romania prin RugVity Home. Bakero este o companie ce se extinde in 3 tari (India, Nepal si Pakistan) si produce covoare de calitate superioara la standarde europene. In cei 15 ani de activitate producatorul si-a concentrat activitatea pe stilul de creatie modern, impresionand printr-o gama foarte variata de modele construite pe tehnologie proprie.

Colectia curenta se remarca prin tesaturile manuale deosebite, culori vii si materiale de calitate superioara. Se disting atat modele cu design minimalist cat si creatii cu caracter innovator.

O mare parte din colectia 2012 se bazeaza pe covoare moderne shaggy (latoase) ce dispun de o gama larga de culori si marimi pentru a personaliza cat mai bine spatiile in care sunt amplasate.

Pentru a vizualiza intreaga colectie puteti accesa site-ul oficial de covoare RugVity Home

Despre RugVity

RugVity este unul dintre cei mai mari importatori de covoare si decoratiuni interioare de lux ce detine showroom-uri în Bucuresti (zona Ghencea si Baneasa) si in alte zone ale tarii. Printre brandurile de top comercializate se regasesc Guy Laroche si Renato Balestra, Wissenbach, Volker, Rugvity Rugs, Applico Joop, Pierre Cardin, Solidfloor, Balsan, Affreschi @ Affreschi, Courious Boy, Asiatic, Zebra, Kids. Compania detine exclusivitate pentru majoritatea brand-urilor si impune un nou standard în domeniul covoarelor manuale si decoratiunilor interioare de pe piata romaneasca, oferind “o nota decorativa aparte”, design interior de calitate