De ce sa cumperi un covor Brink & Campman

BUCURESTI - 2 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

RugVity va prezinta in exclusivitate pentru Romania, colectia unica de covoare si carpete Brink & Campman.

covoare Rugvity Brink Campman

covoare Rugvity Brink Campman

Miercuri 1 februarie 2012- Incepand cu luna februarie a acestui an, RugVity Home lanseaza o noua colectie de covoare in Romania. Brink & Campman este un brand cu traditie in Europa in arta realizarii covoarelor si carpetelor de lux. Colectia curenta se remarca printr-o paleta radianta de culori, plina de energie si un stil inovator completat de cele mai fine materiale disponibile la ora actuala.

Catalogul este predominat de o varietate de design-uri de covoare cu tendinte moderne printre care modele cu fir buclat (designul Icon) pe care se observa detalii imprimare elaborate cu atentie de designerii olandezi. Calitatea tesuta (design-ul Gusto) contine fibre de inalta calitate in lana impaslita care a fost uscata la exterior. Sunt adevarate piese de arta ce se integreaza foarte usor in orice incapere si asta se datoreaza faptului ca au un joc de culori foarte accesibil.

"Modul in care sunt realizate, dar si aspectul final deosebit dau o incredere totala clientilor nostri, acest brand fiind practic un nou punct de referinta in decoratiuni  interioare. Am vrut sa oferim romanilor o nota decorativa aparte si o alternativa reala raport calitate/pret " a declarat Adrian Margean, directorul companiei.

Pentru a putea vizualiza colectia Brink & Campman, puteti accesa catalogul online pe site-ul oficial www.rugvity.ro sau puteti vizita unul dintre showroom-urile din Bucuresti.

Despre RugVity

RugVity este unul dintre cei mai mari importatori de covoare si textile de lux ce detine showroom-uri în Bucuresti (zona Ghencea si Baneasa) si in alte zone ale tarii. Printre brandurile de top comercializate se regasesc Guy Laroche si Renato Balestra, Wissenbach, V & H, Rugvity Rugs, Applico Joop, Pierre Cardin, Solidfloor, Balsan, Affreschi @ Affreschi, Courious Boy, Asiatic, Zebra, Kids. Compania detine exclusivitate pentru majoritatea brand-urilor si impune un nou standard în domeniul covoarelor manuale si decoratiunilor interioare de pe piata romaneasca, oferind “o nota decorativa aparte”.