Proiecte pentru case metalice si constructii case in doar 3 luni

BUCURESTI - 13 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Constructii

RugVity Casa Metalica ofera proiecte pentru case pe structura metalica ieftine. Timpul de executie pentru constructii case la cheie este de 3 luni de zile.

proiecte pentru case

proiecte pentru case

Datorita vanzarilor slabe din ultimii ani, piata de imobiliare din Romania a suferit numeroase schimbari. Conform consultantilor imobiliari, terenurile pentru dezvoltari de cartiere rezidentiale si constructii case au inceput sa fie din ce in ce mai cautate. Astfel, a aparut pe piata o noua alternativa economica pentru cumparatorii de apartamente si anume casele pe structura metalica usoara.

Unul dintre cei mai importanti constructori din acest domeniu este RugVity Casa Metalica. Cu o vechime in constructii case de 10 ani in Romania, compania ofera acum proiecte pentru case ce pot fi ridicate pe terenurile clientilor in mai putin de 3 luni de zile.

“Preturile noastre sunt foarte accesibile, doar 350E / mp construit la cheie, fundatie inclusa. Construim la  standarde europene orice proiect din portofoliu in timp record si la cerere se  pot executa si modele personalizate. Tehnologia noastra se bazeaza pe structura metalica din otel zincat inoxidabil, acest sistem fiind cel mai eficient la ora actuala din punct de vedere antiseismic. Va invitam pe unul din santierele noastre pentru a va convinge.” declara directorul general, Adrian Margean.

Dupa asamblarea structurii metalice pe fundatie, se trece la etapele urmatoare si anume invelirea structurii cu placi osb, polistiren expandat si tencuiala decorativa. Interiorul structurii metalice este umplut cu vata bazaltica, peretii interiori fiind placati dublu cu gips-carton.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa rubrica dedicata de proiecte pentru case.