Super reduceri la toate produsele RugVity in luna august

BUCURESTI - 2 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Industrie, HoReCa

Live site

In perioada 1 august – 1 septembrie 2013, compania RugVity Home ofera reduceri de 30% la toate produsele RugVity din stoc.

covoare

covoare

In perioada 1 august – 1 septembrie 2013, compania RugVity Home scade preturile cu 30% la toate produsele aflate pe stoc. Numai acum poti achizitiona covoare shaggy Almaty, de culoare crem, dimensiuni 70 x 140, la pretul de 210 lei.

Mai mult decat atat, RugVity iti ofera covoare pentru copii din lana, pornind de la 270 lei. Astfel, ii poti face o bucurie copilului tau, cumparandu-i covor Cats, dimensiuni 120 x 180, la incredibilul pret de 270 lei. Mai mult decat atat, toate produsele RugVity au garantia calitatii, aducand un plus de rafinament in casa ta.

“Fiindca ne dorim ca clientii nostri sa fie multumiti, am venit in intampinarea lor cu cele mai bune oferte si reduceri de anul acesta. Am decis sa reducem toate produsele aflate pe stoc cu 30% in perioada verii, pentru ca vrem sa-i stim fericiti si multumiti pe toti clientii nostri. Practic, noi am dat startul celui mai longeviv Targ de Covoare de pana acum.” – precizeaza Adrian Margean – Director General al companiei RugVity.

Taguri: covoa