Iti serbezi onomastica de Sf. Dimitrie? Ai reducere la promovare online!

BUCURESTI - 26 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Media / Publicitate

Ai angajati care se numesc Dumitra sau Dumitru? Ai noroc! Indiferent daca esti angajat sau antreprenor, te ajutam sa cresti popularitatea firmei la care lucrezi, iar pentru asta ai o reducere de 30%!

Ai angajati care se numesc Dumitra sau Dumitru? Ai noroc! Merita Citit SRL iti face cadou un voucher cu o reducere de 30% la servicii de promovare online .

 

Te numesti Dumitra sau Dumitru si lucrezi intr-o firma? Da-te bine pe langa sef!

Conform calendarului ortodox, astazi este Sf. Dimitrie. Uneori munca acerba nu este de ajuns pentru a-l uimi un sef. Atrage-i atentia asupra efortului tau depus in firma cu un voucher cu care poate achizitiona reclama online . Datorita tie, primeste o reducere de 30% la servicii de marketing online . Meriti mai multa atentie si recunostinta din partea sefului tau – arata-i ca esti mai mult decat un angajat valoros, iti pasa si de evolutia firmei. Promovarea online ajuta la cresterea popularitatii firmei in mediul online, unde tot mai multa lume intra pentru a compara oferte.

 

Te numesti Dumitra sau Dumitru si detii o afacere? Ai reducere la promovare online!

Studiile arata ca vanzarile de pe piata online au o tendinta ascendenta. De ziua ta, Merita Citit SRL iti ofera un voucher cu 30% reducere la servicii de promovare online. Intareste-ti brandul si castiga noi clienti folosindu-te de site-ul tau de prezentare. Din ce in ce mai multe firme apeleaza la publicitate online , fii cu un pas inaintea concurentei. Profita de reducerea de 30% si fa-ti reclama pe Internet!

 

In ce constau serviciile oferite de Merita Citit SRL

Promovam firme pe retele sociale, scriem articole prin care prezentam avantajele produselor sau serviciilor comercializate de acestea, facem campanii de link building, publicam reclama in comunitatile sociale proprii, printre care si MeritaCitit.ro care are aproximativ 10.000 de membri si un trafic de peste 7.000 de vizite/zi. Gama completa a serviciilor de promovare online se prezinta la cerere, pe e-mail. Totusi, o parte dintre acestea sunt prezentate si aici: http://www.meritangajat.ro/pg/file/admin/read/14599/prezentare-servicii-sc-merita-citit-srl

 

Indiferent daca esti angajat sau antreprenor, te ajutam sa cresti popularitatea firmei la care lucrezi. Daca iti sarbatoresti ziua numelui de Sf. Dimitrie, accepta cadoul oferit de Merita Citit SRL. Ai un pret mai mic cu 30% pentru mai multa expunere online a produselor sau serviciilor firmei la care lucrezi.

La multi ani!

Despre SC MERITA CITIT SRL

SC Merita Citit SRL ofera servicii de marketing online, SEO si SEM (un loc bun in cautarile de pe motoarele de cautare). Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si o oferta personalizata. Ai doar de castigat!
Telefon: 0745885633
Email: suport@meritacitit.ro