Merita Citit isi imbunatateste serviciile

BUCURESTI - 19 august 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Comunitatea sociala de bookmark, Merita Citit, are noi servicii pe care le pune la dispozitie membrilor sai si detinatorilor de site-uri.

Optiunile nou implementate faciliteaza comunicarea intre membri si ajuta instalarea butonului Merita pe mai multe platforme.

Optiunile profilelor membrilor MeritaCitit.ro permit acestora sa comunice intre ei prin statusuri. Sectiunea de statusuri va permite si introducerea unui emoticon care exprima starea de spirit a membrului comunitatii.

„Utilizatorul are posibilitatea de a scrie, in limita a 140 de caractere, ceva ce simte el in acel moment. Vizitand paginile de profil ale altor membri, poate sa dea un raspuns la statusurile lor, sau folosind semnul @nume-utilizator, poate trimite un mesaj celorlalti membri ai comunitatii”, explica Marcel Beldean, colaborator Merita Citit SRL.

Sectiunea de cautare a site-ului are de asemenea optiuni noi. Daca utilizatorul cauta anumite cuvinte, site-ul ii propune la randul lui cateva cuvinte similare pentru a facilita gasirea informatiei dorite.

Butonul Merita Citit poate fi introdus pe alte site-uri prin noi pluginuri pentru platforme de tip CMS (Content Management System) consacrate. „In acest moment oferim doua pluginuri, pentru Wordpress si Joomla; avem in plan si pentru alte CMS-uri, dar pana atunci doritorii pot sa foloseasca una din variantele de cod generic de la sectiunea Oportunitati de parteneriat” a adaugat d-ul Beldean.

Butonul are de asemenea si alte sase dimensiuni noi, pe langa cea standard: 44x63; 44x78; 43x59; 37x65; 34x59; 50x54. Cei care doresc sa instaleze butonul Merita in site pot sa isi aleaga varianta de buton in functie de designul site-ului si de locul unde il vor amplasa.

Sunteti asteptati pe MeritaCitit.ro pentru a testa noile aplicatii si optiuni. Adaugati stiri unice, votati ce merita citit si spuneti prietenilor ce mai faceti dar, cel mai important, distrati-va.

SC MERITA CITIT SRL
MeritaCitit.ro
suport@meritacitit.ro

Despre SC MERITA CITIT SRL