Nou la Orient Cafe: Stand up Comedy cu Trupa Showtime

BUCURESTI - 18 februarie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Orient Cafe si trupa Showtime va invita miercurea, la ora 21:00, sa va distrati la un spectacol de stand up comedy in timp ce serviti din aromele orientale.

Nou la Orient Cafe: Stand up Comedy cu Trupa Showtime

Bucuresti, 19 Februarie 2010 – Orient Cafe si trupa Showtime va invita miercurea, la ora 21:00, sa va distrati la un spectacol de stand up comedy in timp ce serviti din aromele orientale.

Spectacolele vor aborda orice, asa ca aveti grija ce spuneti deoarece poate fi folosit impotriva voastra. Atmosfera va fi grozava – Orient Cafe va ofera narghilele si alte produse orientale, iar trupa Showtime aduce glumele.

Orient Cafe va asteapta sa iesiti din aglomeratia orasului si sa va bucurati de o narghilea cu o cafea turceasca. La dispozitia dumneavoastra va sta si o echipa care va poate initia in taina pregatirii narghilelei si in cea a fumarii acesteia.

Pentru rezervari puteti suna la numarul de telefon 0733 758 358, sau contacta Orient Cafe pe Internet la http://www.orient-cafe.ro. Intrarea este de 20 lei.

Trupa Showtime, formata din Tibi Neuronu si Cristian Dumitru, este renumita pentru spectacolele sale, iar Orient Cafe este populara pentru aromele orientale – ce se poate dori mai mult?

Saptamana de lucru poate parea foarte lunga cateodata. Destindeti-va la un specatol de stand up comedy miercuri de miercuri, pentru a va “reincarca bateriile”. Orient Cafe este va asteapta cu bratele deschise in fiecare zi.

Despre SC MERITA CITIT SRL

Orient Cafe
Calea Victoriei nr. 16-20
Sector 3, Bucureşti
Daniel Mirea
rezervari@orient-cafe.ro
0733 758 358
rezervari@orient-cafe.ro