CRISTINA STAMATE - Lansarea cartii Femeia Hopa-Mitica

Locul desfasurarii: Bookfest 2009

Organizator: Meteor Press

Sambata, 20 iunie 2009, ora 16:00 Va invitam la standul Editurii METEOR PRESS (Pavilion 14, stand 10 B) din cadrul Targului de Carte BOOKFEST 2009 organizat la ROMEXPO in perioada 17 – 21 iunie unde,

CRISTINA STAMATE ne va face cunostinta cu “Femeia Hopa-Mitica”.

Actrita Teatrului de Revista “Constantin Tănase” Stela Popescu, colega sa de scena a semnat prefata acestei carti si ii va fi alaturi, asemeni tuturor celor care o iubesc şi o admira, prietenilor si colegilor de breasla, dintre care ii amintim doar pe Anastasia Lazariuc, Gabriel Cotabita, echipa Teatrului de Revista, Oana si Viorel Lis, Ileana Lucaciu, etc.

Editura METEOR PRESS va invita sa participati sambata, 20 iunie 2009, ora 16:00 la evenimentul de lansare a volumului “Femeia Hopa-Mitica - Povesti din lumea care ma-ncojoara” de Cristina Stamate. Evenimentul va avea loc la STANDUL Editurii METEOR PRESS (Pavilion 14, stand 10 B), din cadrul Targului de Carte BOOKFEST, organizat la ROMEXPO si va fi urmat de o sedinta de autografe si de un cocktail.

Tumultoasa, mereu in verva, debordand de vitalitate, de umor, dar si de autoironie, Cristina Stamate deschide cu aceasta carte o fereastra spre lumea din strada, o lume pestrita, galagioasa, colorata, autentica. Eseurile adunate in aceste pagini sunt franturi din viata, din viata sa de artist dedicata Teatrului de Revista “Constantin Tanase” si surprinse, ca si pe scena, in cheie tragic–comica.

“TE IUBESC, CRISTINA! Cand citesti aceste pagini, e greu sa mai poti adauga si tu un gram de umor. Dar, chiar daca nu pot sa va incant prin cuvinte de lauda spirituale, pe care le merita, sunt fericita ca, incă odata, Cristina nu m-a dezamagit. Cand o vezi pe scena este sclipitoare, cand iti ofera o reteta te acopera de scantei amuzante, dincolo de biata mancarica. Dar sa si scrie cu atat talent si umor despre ceea ce ne inconjoara, parca nu-ti vine a crede. Ei, uite ca, inca odata, Cristina ne uimeste. Si cata nevoie avem de ea! Dumnezeu a creat-o intr-o zi de duminica, incarcand-o de haruri si pentru aceasta ar trebui sa fie cel mai fericit om din lume. Dar n-o sa va vina sa credeti ca nici macar nu indrazneste sa se mandreasca cu ele, si sta undeva departe, discreta, bucuroasăa doar atunci cand citeste pe buzele dumneavoastra un zambet. Are vocatia iubirii fată de tot ce este frumos pe lume, iar pentru ceea ce se numeste mizeria omeneasca, are o privire ironica, dar intelegatoare. Are vocatia prieteniei, gata oricand sa-ti fie aproape, fara sa aatepte nici o recompensa. Te iubesc, Cristina si as vrea sa am bucuria de a-ti citi gandurile asternute pe hartie mereu...mereu” – STELA POPESCU

Editura METEOR Press a luat fiinta în 1999 la Bucuresti si s-a specializat initial in editarea de carte scolara, raspunzand atunci nevoilor unui public format in principal din elevi, studenti si cadre didactice, prin colectiile ce acopera specificul invatamantului primar, al celui gimnazial, liceal si universitar. Cele mai noi proiecte editoriale vizeaza editarea colectiilor de psihologie si de literatura universala contemporana, pentru ca METEOR Press să devina un nume, o sigla editoriala atractiva si pentru iubitorii de beletristica.


Raluca Tirnauceanu, Marketing & PR Manager, Editura Meteor Press
Mobil: 0735.159.302

Despre METEOR PRESS S.R.L.

Vor participa:
D-na Patricia Pulliam Phillips – coautoare a cărţii şi fondatoare a Institutului ROI,
D-l Dan Berteanu – director general United Business Development şi moderatorul evenimentului,
D-na Raluca Toader – Human Resources Manager, ING Asigurări de Viaţă, participant la procesul de certificare în ROI Methodology care ne va prezenta avantajele Metodologiei ROI în practică.

Participare: Intrare libera