METROTEHNICA A DESCHIS UN NOU SHOWROOM SEAT ÎN BUCUREŞTI

BUCURESTI - 5 august 2013

Comunicat tip General in Auto, Media / Publicitate, Retail

/ Incepând cu 5 august 2013 showroom-ul SEAT Metrotehnica s-a mutat in Calea 13 Septembrie nr.55
/ Dinamicele modele SEAT Ibiza , Leon , Altea, Toledo, Exeo si Alhambra vor fi admirate şi testate în noua locatie

METROTEHNICA A DESCHIS UN NOU SHOWROOM SEAT ÎN BUCUREŞTI

Inovativ, modern şi personal, showroom-ul SEAT Metrotehnica, cu o suprafata de peste 200 mp a fost amenajat conform noilor  standarde  specifice  mărcii SEAT.  În noua locaţie sunt expuse si pot fi achiziţionate  modelele SEATIbiza,Toledo,Leon, Altea, Exeo şiAlhambra. 

 Echipa de vânzări  este gata oricând să ofere toată gama de autovehicule SEAT şi consultanţă tehnică şi financiară, atât la Showroom-ul SEAT, cât şi la adresele potenţialilor cumpărători.

Printre modelele disponibile la drive test se află şi sportivul Noul SEAT Leon FR .

 Serviciile de post-vânzare , anume service-ul, achiziţionarea de piese şi accesorii, se desfăşoară în continuare în vechea locaţie din  Şoseaua Giurgiului nr. 23 A, Jilava, Ilfov.

Despre SC Metrotehnica International SRL

Metrotehnica este dealer SEAT din 2004. Totul a început ca o afacere de familie a unor oameni pasionaţi de SEAT, unanim considerată a fi o marcă auto dinamică şi pasională, unde designul latin întâlneşte tehnologia germană. Constanta preocupare pentru dorintele clienţilor reflectate în volumul mare de vânzari, succesele din service si fidelitatea partenerilor, spiritul de competitie si implicarea în Motorsport, au facut si fac din dealerul Metrotehnica unul din cei mai cunoscuţi reprezentanţi auto.

Metrotehnica este dealer SEAT, Skoda, DasWeltauto-maşini de ocazie. Din 2011 a devenit importator si distribuitor al prestigioaselor motociclete Ducati in România.

Taguri: metrotehnicaseatIbizaLeonshowroom seat