Metrotehnica este acum si dealer ŠKODA

BUCURESTI - 5 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Media / Publicitate

Metrotehnica isi sarbatoreste cei 10 ani de prezenta importanta pe piata auto-moto prin adaugarea in portofoliul sau a unei marci auto de renume, ŠKODA.

Metrotehnica este acum si dealer ŠKODA

Showroom-ul Skoda Metrotehnica se afla pe Soseaua Giurgiului 23 A, km.9, Bucuresti-Jilava. Peste 270 mp sunt destinati prezentarii modelelor Škoda: Citigo, Fabia, Roomster, Rapid, Octavia, Superb, Yeti si Praktik.

 Echipa entuziasta de   specialisti vanzari este gata    oricand sa ofere doritorilor cele mai noi informatii, consultanta de specialitate, masini spre testare, oferte speciale si buna dispozitie.

Departamentul Service & Garantii acorda toate tipurile de servicii tehnice: mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie, diagnoza si ITP pentru autoturismele SEAT si Škoda.

Despre SC Metrotehnica International SRL

Din portofoliul companiei Metrotehnica mai fac parte: pasionala marca auto SEAT, din 2003, prestigioasa marca italiana de motociclete Ducati, din 2011 si DasWeltauto-autovehicule rulate de calitate, din 2011. Tot aici experienta si dotarea Service-ului Metrotehnica este pusa la dispozitie pentru orice tip de reparatii la VW dotate cu motoare racite cu aer.