Kevin Brogan CEO InnerLight tine o conferinta despre Noua Biologie

Arad - 31 iulie 2009

Comunicat tip General in Sanatate

Un eveniment deosebit urmeaza sa aiba loc in premiera nationala,

Domnul Kevin Brogan, Presedinte&CEO al Companiei InnerLight Worldwide Inc. va veni pentru prima data in Romania pentru un Seminar.

Data: Marti 11 august 2009, Ora:18.00, Arad

Aveti sansa deosebita si unica sa participati la acest mare eveniment unde veti putea afla in detaliu despre teoria Noua Biologie al Dr-.lui Robert O. Young, o noutate in aceasta lume a medicinei avansate, care aduce o adevărată reforma în domeniul ştiinţei medicale.

Compania InnerLight Worldwide Inc., prin consultantii sai, raspandeste in intreaga lume, rezultatele cercetarilor Dr.-lui Robert O.Young, microbiolog si nutritionist de renume international, in ceea ce priveste CAUZA tuturor bolilor, precum si SOLUTIA pentru insanatosire.

Dr. R. Young este o prezenţă obişnuită la conferinţe medicale sau evenimente care au ca temă sănătatea şi ţine prezentări sau lecturi la universităţi din toată lumea (Universitatea Centrală din China, Universitatea Brigham, Colegiul Universitar Utah, Universitatea din Viena, Universitatea Victoria şi universităţile: Boston, Minnesota, Hartford, Oxford, Harvard). Pe parcursul anilor precedenţi a publicat numeroase volume de cărţi, care se bucură de succes mondial. Doua dintre cele mai cunoscute cărţi au aparut deja si la noi in tara: “Miracolul pH”; si “ Miracolul pH pentru bolnavii de diabet. “.


Nu pierdeti aceasta ocazie deosebita !!! Asigurati-va din timp loc la acest eveniment deosebit, locurile fiind limitate si comunicati-ne in scris cat mai curand intentia de participare si numele invitatilor Dvs. !!!

Despre SC Micro Vision SRL

Nu uitati ca, INNERLIGHT este compania fondata de Dr. Robert Young si respecta in totalitate principiile sale legate de Alcalinizare si Energizare. Produsele INNERLIGHT sunt singurele de pe imensa piata a suplimentelor, care sunt create special pentru alcalinizarea sangelui.


Email: alizbrunner@gmail.com

Yahoo messenger ID: brunner_aliz2000

Skype ID: brunner.aliz

Tel.: 0722.540.176

WEB: www.sanatate-ph.com
alizbrunner@gmail.com