Nu sunteti supraponderala sunteti supra-acidifiata

Timisoara - 31 august 2009

Comunicat tip General in Sanatate


Nu sunteti supraponderala, sunteti supra-acidifiata.

HIPERACIDITATEA NE MENTINE GRAS !


Peste 70% din populatie are o greutate mai mare decat greutatea ei ideala. Daca va veti uita in jur, pe strada, veti vedea unii oameni cu adevarat supraponderali. Este imposibil sa nu remarcati aceasta aproape in fiecare colt al orasului unde locuiti, probabil cu exceptia zonelor pentru sportivi.
Traim intr-o cultura in care orice a devenit mai pretios decat corpul uman. Cariera, banii, ce n-am face pentru copii, si tot felul de lucruri de acest gen. Si care este ultimul care apare pe lista de prioritati? Corpul nostru ! Corpul nostru care poate rezista la multe din lucrurile pe care le facem, dar meritam ca el sa functioneze la capacitate maxima.

Corpul nostru este foarte inteligent si va incerca sa faca fata la orice mancaruri toxice introducem in el. Insa nu este cu adevarat pregatit sa indure chiar TOT. Nu a fost alcatuit pentru a prelucra hrana pe care o avem in aceste timpuri moderne. Nici sa primeasca bauturile si mancarea care nu au nici cea mai mica baza naturala.
Bagajul abdominal de grasime este, pentru marea majoritate dintre noi, rezultatul unui singur lucru… aciditatea excesiva din corp.
Intr-o strategie de atac, corpul creeaza celule de grasime pentru a transporta si elimina acizii din corp, pentru a proteja organele interne. Intr-un sens, grasimea dumneavoastra va salveaza viata! Dar tocmai acesta este motivul pentru care corpul nici nu renunta la ea. Insa atunci cand veti manca astfel incat sa mentineti corpul mai bazic, mai alcalin, nu veti avea nevoie sa mai pastrati atata grasime pe dumneavoastra.

Problemele de greutate sunt de asemenea rezultatul ciupercilor si drojdiilor care interfereaza cu digestia hranei. Deficientele nutritionale care sunt create pot, in fapt, sa declanseze procesul de depozitare a kilogramelor in plus, in special din cauza ca sunteti mereu flamand. Si mai des intalnit, sangele otravit cu micotoxine se duce catre ficat pentru a fi dezintoxicat, iar acest stres suplimentar impiedica ficatul sa metabolizeze eficient grasimile si zaharul.

Nu sunteti supraponderala, sunteti supra-acidifiata. Nu veti scapa de grasime oricat ati exersa, oricat ati manca corect, daca nu creati un mediu care sa fie mai alcalin. Nu aveti cum, pentru ca tocmai grasimea de care vreti sa scapati a fost creata ca si instrument de supravietuire, pentru oamenii cu un mediu intern prea acid!

Cealalta parte a spectrului, drojdiile si ciupercile produse intr-un corp excesiv acidic se pot hrani din proteinele si substantele dumneavoastra nutritive, interferand cu absorbtia a orice mancati in proportie de pana la 50%. Aceasta va poate face sa deveniti foarte slab, ceea ce nu este mai sanatos decat a fi supraponderal. Pe masura ce va restaurati echilibrul sanatos al corpului dumneavoastra, printr-o apa alcalina si o hrana alcalina, veti incepe sa va stabilizati la greutatea ideala.
Corpurile sanatoase nu sunt nici supraponderale, nici subponderale. Un corp sanatos isi mentine greutatea ideala.

Organismul este constituit în aşa fel încât să supravieţuiască, datorită unui mecanism de supravieţuire şi de apărare, cel care este în funcţiune permanent.
Dacă în organism domină un mediu acidulat, ceea ce se datorează stilului de viaţă, adică alimentaţiei, precum modului de gândire, devine un pericol, prima dată pentru sănătatea, iar mai târziu pentru viaţa Dumneavoastră.
Programul “Miracolul pH” de 90 de zile, oferit de Dr. Robert O. Young , microbiolog si nutritionist de renume international, este un program de alcalinizare şi energizare al organismului, care vă ajută pe Dumneavoastră cu propuneri concrete de produse şi meniuri cu reţete, astfel încât să deveniţi sănătoase, pline de energie, totodata rezolvand CAUZA adevarata a bolii Dvs.!!!

Acest program va ajuta să obţineţi rezultatul maxim în recâştigarea sănătăţii sau în atingerea greutăţii ideale.
Sint 3 categorii:Categoria Bună, Mai bună şi Cea mai bună.
Astfel, aveţi posibilitatea să alegeţi categoria cea mai corespunzătoare stilului de viaţă şi a necesităţilor proprii.
Obţinerea rezultatelor în categoria Bună nu necesită schimbarea alimentaţiei de până acum, varianta Mai bună acordă rezultate mai eficiente cu o schimbare minimă, dar dacă decideţi să alegeţi varianta Cea mai bună, folosind suplimente de nutriţie, meniuri şi listele de alimente propuse, vă asigură rezultatul maxim.

Nu este obligatoriu să rămâneţi la aceeaşi categorie pe toată durata programului, variantele se pot combina astfel încât să realizaţi un proiect personal.

Despre SC Micro Vision SRL

Nu uitati ca, INNERLIGHT este compania fondata de Dr. Robert Young si respecta in totalitate principiile sale legate de Alcalinizare si Energizare. Produsele INNERLIGHT sunt singurele de pe imensa piata a suplimentelor, care sunt create special pentru alcalinizarea sangelui.

Detalii puteti afla pe www.sanatate-ph.com
Sau la telefon: 0722.540.176
alizbrunner@gmail.com