Piscina si Patinoar

BUCURESTI - 31 august 2009

Comunicat tip General in Sport

Bucuresti- 31 August 2009 - Dupa ce a introdus in Romania pistele de patinaj clasa A - cu un consum energetic redus de 30% , Industrial Frigo Ice revine in forta cu alte initiative: trasformarea piscinei in pista de patinaj in sezonul rece.

Incepand din acest an piscinele pot fi transformate in piste de patinaj pe timpul iernii. Nu este o noutate pentru firma italiana care a dezvoltat deja acest concept in tari precum Franta si Suedia.

Oferta pe care Industrial Frigo Ice o propune pentru Romania include achizitia de piste noi, piste folosite sau posibilitatea de a le inchiria pe o perioada determinata. Preturile oferite au discounturi suplimentare pentru aceasta perioada. In plus , viitorii clienti sunt invitati la fabrica din Italia pentru a - si alege produsele dorite si pentru a verifica toate testele efectuate de noi.

'Am brevetat serpetine ce asigura o economie de 30% la curentul electric. Avem modele de balustrade unice . Am dezvoltat un sistem unic de numarare a patinelor astfel incat sa stiti mereu cate lipsesc ' , declara directorul firmei Roberto Penocchio.

Cu piste vandute in principalele orase din Romania, firma italiana va propune pachete complete - patinoare la cheie.

'Un avantaj pentru clientii nostri este serviciul de asistenta non stop. Avem 2 firme in Romania care urmaresc buna functionare a instalatiilor de racire si tehnicieni specializati care pot oferi solutii pentru orice neclaritati, a continuat declaratia sa directorul firmei .

Despre Sc Mind Creative SRL

Instalatiile de racire sunt create special pentru pistele de patinaj - sunt modulare , reducand astfel consumul energetic. Ca si noutate ele includ un kit care asigura topirea ghetii in 8 ore fara a astepta dezghetul natural. '

Roberto Penocchio
General Manager