121.ro Live, prima emisiune radio a unui portal dedicat femeilor

BUCURESTI - 27 august 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

www.121.ro, comunitatea femeilor senzationale lanseaza 121.ro Live, prima emisiune radio a unui portal dedicat femeilor. In fiecare vineri, intre orele 17:00 si 18:00 emisiunea 121.ro Live poate fi ascultata la RadioLynx.ro sau pe site-ul www.121.ro.

“121.ro Live este o emisiune despre femeia din fiecare din noi, o femeie inteligenta, puternica, impresionanta, care face o diferenta prin cine e si atitudinea ei oriunde este prezenta: acasa, la job, in comunitate, in cuplu, in timpul liber”, spune Daniela Fugaru Kammrath, Redactorul Sef al 121.ro si gazda emisiunii. Temele abordate la 121.ro Live sunt diverse: de la relatii si infidelitate, fitness si modalitati de a te mentine in forma pana la provocarile vietii cotidiene.

“Prin subiectele pe care le dezbatem la 121.ro Live le invitam atat pe membrele noastre, cat si pe cei care ne asculta sa se opreasca putin si sa se uite la problemele lumii in care ne miscam zi de zi. Impreuna discutam despre ce putem face ca sa traim viata pe care ne-o dorim. Ma bucur ca am realizat acest progam in parteneriat cu Radio Lynx”, adauga Daniela Fugaru Kammrath.

In fiecare saptamana, vizitatorii si membrii 121 pot citi editorialul emisiunii pe 121.ro Live si pot comenta pe marginea temei propuse. Vinerea, de la 17:00 la 18:00 ascultatorii pot interveni cu intrebari si observatii in direct prin telefon sau pe chatul RadioLynx.ro.

„Sa petreci timp cu prietenii e unul dintre cele mai placute lucruri pe care le poti face. Iar cand printre prietenii tai se numara femei pur si simplu senzationale, fiecare intalnire devine un eveniment. 121.ro Live este unul dintre momentele speciale ale saptamanii la RadioLynx.ro. E fermecator, e polemic, e surprinzator. Pur si simplu nu te poti abtine sa intri in jocul dialogului”, spune Alexandru Ciochia, directorul postului RadioLynx.ro.

RadioLynx.ro este unica statie radio-vizuala interactiva independenta la care experti, politicieni, vedete, actori, scriitori, muzicieni, oameni de cinema, oameni de afaceri, personalitati culturale, formatori si lideri de opinie ai comunitatilor online vin sa discute, in direct, cu publicul roman utilizator
de internet din toate colturile lumii.

Despre SC MKCO.RO SRL

www.121.ro, una dintre cele mai mari comunitati online de femei, are o experienta de aproape 7 ani si numara in prezent peste 110.000 de membri activi, oferind zilnic noutati si informatii din orice domeniu de interes pentru femei: de la gasirea unui job pana la cresterea unui copil, de la sanatate si frumusete pana la design interior si gradinarit. Intrebarile cititorilor isi gasesc raspuns cu ajutorul celor 23 de specialisti 121. In plus, comunitatea femeilor senzationale se intalneste regulat la evenimentele speciale 121 Unplugged, in care imbina utilul cu placutul: isi mentin conditia fizica, impartasesc idei, socializeaza si se distreaza!

www.121.ro, comunitatea femeilor senzationale

Iohanna Purdea
PR Coordinator
iohanna.purdea@121.ro
Tel: 021/ 311 17 59
office@121.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-mkco-ro-srl/121-ro-live-prima-emisiune-radio-a-unui-portal-dedicat-femeilor