FashionandBeauty.ro si 121.ro va prezinta in timp real Romanian Fashion Week

BUCURESTI - 6 mai 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Site-ul de moda si frumusete www.fashionandbeauty.ro, alaturi de unul dintre cele mai populare site-uri de femei www.121.ro va prezinta Romanian Fashion Week. Veti avea acces in timp real la: colectiile prezentate pe podium, criticile editorilor de moda, videoblog-uri backstage si interviuri cu designerii de moda.

FashionandBeauty.ro si 121.ro va prezinta in timp real Romanian Fashion Week

Cel mai important eveniment de moda din Romania – Romanian Fashion Week - se afla la a XI-a editie, fiind organizat tot la Sala Sporturilor din Iasi, in perioada 8-9 mai ac. In calitate de site oficial al evenimentului, FashionandBeauty.ro va pune la dispozitia presei si a tuturor celor interesati de moda pozele colectiilor prezentate pe podiumul de la Iasi in pagina RFW (Romanian Fashion Week).

Colectiile de toamna/iarna 2008/2009 ale designerilor care isi vor prezenta creatiile in una din categoriile: “Designeri romani”, “Made in Ro”, “Noua Generatie”, “Lenjerie”sau “Debut” vor fi disponibile pe FashionandBeauty.ro imediat dupa incheierea prezentarilor de moda.

Desi sesiunea de inscriere a jurnalistilor la acreditari pentru Romanian Fashion Week a fost incheiata pe FashionandBeauty.ro, cei dornici sa obtina o acreditare se mai pot prezenta la conferinta de presa din 8 mai, la ora 12.oo, la Hotel Ramada - Iasi.

“Suntem mandri sa fim alaturi de Romanian Fashion Week si anul acesta. Prin participarea FashionandBeauty.ro la Romanian Fashion Week 2008 echipa F&B sarbatoreste implinirea unui an de existenta si sustinere a industriei romanesti de moda si frumusete, pe langa cei 5 ani pe care 121.ro ii numara alaturi de cel mai important eveniment de moda din Romania ” spune Daniela Fugaru Kammrath Publisher-ul site-ului Fashionandbeauty.ro si Redactorul Sef al site-ului 121.ro.

Despre SC MKCO.RO SRL

www.fashionandbeauty.ro a fost lansat pe 23 martie 2007 ca un punct de referinta pentru industria de moda si frumusete din Romania, dar si o sursa utila de informatii pentru cei intersati de acest domeniu.
Irina Banica
Project Coordinator F&B
021 311 17 59
updates@fashionandbeauty.ro