Lectura ta de vacanta, pe 121.ro

BUCURESTI - 24 iulie 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Site-ul www.121.ro - comunitatea femeilor senzationale, lanseaza proiectul „Lectura de vacanta”. In perioada 15 iulie - 15 septembrie, 121.ro si editurile Corint, Leda, Nemira si colectia Nemira Junior, Polirom, Nemi si House of Guides iti aduc cartile preferate pe care sa le citesti in aceasta vara.

Pe http://www.121.ro/lectura_de_vacanta poti parcurge fragmente din volumele propuse si ai posibilitatea sa cumperi cartea preferata de pe pagina web a editurii partenere. Daca esti membru 121.ro, poti castiga saptamanal una dintre cartile de vacanta din concurs raspunzand corect la intrebari din pasajele romanelor oferite ca premiu.

In fiecare saptamana iti oferim un titlu nou de la fiecare dintre editurile partenere. Colectia este variata: de la carti de aventura si fictiune pana la titluri educative sau distractive pentru copii. De exemplu, editura Polirom iti propune romanul „Trei intr-un pat” de Catherine Elliott, din colectia Chic sau „Dragostea si matematica”, o carte despre prietenie si loialitate scrisa de Sheila O’Flanagan. De la editura Nemira iti recomandam „Triumful prostiei”, un „mic tratat despre prostia inteligentei” scris de Belinda Cannone, iar daca participi la concurs poti castiga romanul „Maestra in arta mortii” a autoarei Ariana Franklin, opera distinsa cu premiul CWA Ellis Peters 2007 pentru roman istoric. Editura Leda iti propune romanul „Lapte de mama” de Edward Staubyn, iar la concursul editurii House of Guides poti castiga ghidul „Drumul cel mai scurt spre fericire” de Lynda Field.

Am pregatit si cateva carti pentru cei mici: povestea filmului Kung Fu Panda, oferita de editura Nemi, „Muc cel Mic” de la Corint Junior sau „Hugo Pepper – aventuri din taramuri indepartate” din colectia Nemira Junior.

„Prin acest proiect ii invitam pe membrii si cititorii nostri sa descopere placerea lecturii, aducandu-le saptamana de saptamana cele mai noi titluri ale unor edituri romanesti de prestigiu”, a declarat Daniela Fugaru Kammrath, redactorul sef al site-ului www.121.ro. Proiectul se va derula pana la mijlocul lunii septembrie, iar pe parcurs ce numarul titlurilor va creste, cartile se vor regasi pe site intr-o mini-biblioteca arhivata.

Despre SC MKCO.RO SRL

www.121.ro, una dintre cele mai mari comunitati online de femei, are o experienta de aproape 7 ani si numara in prezent peste 100.000 de membri activi, oferind zilnic noutati si informatii din orice domeniu de interes pentru femei: de la gasirea unui job pana la cresterea unui copil, de la sanatate si frumusete pana la design interior si gradinarit. Intrebarile cititorilor isi gasesc raspuns cu ajutorul celor 23 de specialisti 121. In plus, comunitatea femeilor senzationale se intalneste regulat la evenimentele speciale 121 Unplugged, in care imbina utilul cu placutul: isi mentin conditia fizica, impartasesc idei, socializeaza si se distreaza!

www.121.ro, comunitatea femeilor senzationale

Violeta Cerghezan - Web Editor si Coordonator proiect - violeta.cerghezan@121.ro
Iohanna Purdea - PR Coordinator - iohanna.purdea@121.ro
tel: 021 - 311 17 59
office@121.ro