Singurul site exclusiv de moda si frumusete din Romania a implinit deja 1 an

BUCURESTI - 10 aprilie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Primul site specializat exclusiv in moda si frumusete din Romania - FashionandBeauty.ro - a implinit un an de activitate, un an de rezultate remarcabile.

Singurul site exclusiv de moda si frumusete din Romania a implinit deja 1 an

La 1 an de Fashionandbeauty.ro au fost afisate primele articole postate pe website si fost lansata rubrica „Happy Birthday” care anunta datele de nastere ale designerilor.

In urma cu un an FashionandBeauty.ro se lansa pe piata virtuala a revistelor dorind sa devina noul punct central al informatiei din industria de fashion si de beauty. Astazi, la un an de la prima aparitie online, FashionandBeauty.ro a devenit ghidul de referinta al tuturor celor pasionati de moda si de frumusete.

Pe parcursul unui an, FashionandBeauty.ro s-a dovedit un partener media de incredere, promovand prezentarile din moda romaneasca, cel mai important eveniment de moda din Romania, Romanian Fashion Week, fiind alaturi de Tabu ECOLOchic, in miscarea ecologica. In acelasi timp, FashionandBeauty.ro incurajeaza tinerii designeri sa isi cultive talentul si sustine campania Condom-a-Porter. Fashion against AIDS.

Ovidiu Buta, Redactorul sef al site-ului, considera ca „intr-un an am ridicat standardul site-urilor de moda printr-un continut specializat. Echipa Fashion And Beauty, formata din specialisti ai Industriei de Moda si Frumusete ca parfumierul Octavian Sever Coifan, consultantul de imagine Irina Markovits sau jurnalistul Liana Martin au tinut vizitatorii la curent cu ultimele trenduri, cu stiri de ultima ora, corespondente si colectii de la London Fashion Week, Paris Fashion Week, Milan Fashion Week. Am supus analizei tinutele celebritatilor din Romania in rubrica Red Carpet si am urmarit evenimentele de moda si de frumusete in F&B Events”.

„Cu un design curat si o abordare profesionista realizata de o excelenta echipa de specialisti in domeniu am reusit sa fim top of mind intre movers & shackers ai industriilor de moda si frumusete din Romania si nu numai. Spun asta pentru ca F&B a participat, in exclusivitate pentru Romania, la making-of-ul pictorialului realizat de InStyle Grecia cu Nicky Hilton in Lagonissi-Grecia, cu ocazia lansarii liniei vestimentare create de designer, precum si la lansarea gamei de imbracaminte si accesorii JLo in Romania. Multumim Peroni pentru sprijinul acordat inca din prima zi de la lansare. Cred ca este un inceput excelent pentru FashionandBeauty.ro” adauga Daniela Fugaru Kammrath, Publisher-ul site-ului.

Despre SC MKCO.RO SRL

www.fashionandbeauty.ro a fost lansat pe 23 martie 2007 ca un punct de referinta pentru industria de moda si frumusete din Romania, dar si o sursa utila de informatii pentru cei intersati de acest domeniu.
Irina Banica
Project Coordinator
T: 021 311 17 59
E: irina.banica@fashionandbeauty.ro
updates@fashionandbeauty.ro