Reciclarea deseurilor – o necesitate si in Romania

BUCURESTI - 2 iulie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Intr-o societate in care nevoile si consumul cresc tot mai mult in fiecare zi, reciclarea deseurilor s-a impus ca o necesitate vitala. Nu numai intelegerea fenomenului in sine a determinat aceasta tendinta, ci si legislatie vine sa sprijine si sa incurajeze aceasta activitate.

Reciclarea deseurilor – o necesitate si in Romania

Reciclabile Romania, prin compania MondMaxServ vine in intampinarea acestei nevoi crescande a populatiei, atat personae fizice cat si personae juridice, oferind servicii de colectare si reciclarea unei game diversificate de deseuri: Carton, hartie (sortiment 1: ziare, reviste, refilatura, sortiment 2: hartie offset(alba), sortiment 3: carton duplex, ondulat, sortiment 4: amestec(carti, ziare, reviste, arhiva)), Deseuri PET - Polietilen tereftalat - PETE/PETP, deseuri HDPE, PE-LD-HD - Polietilena de mare (inalta) densitate, deseuri PVC - Policlorura de vinil, deseuri LDPE - Polietilena de mica (joasa) densitate, deseuri PP – Polipropilena, deseuri PS – Polistiren, alte deseuri - PC, Acrilic, ABS, Plastic amestecat, Poliester si fibre de poliester (PBT, PCTA, PCTG, PETG) / Nylon si fibre de Nylon (PA 6, 6.6, 11, 12, 6.10, 6.12) / Poliuretan.

Salvarea mediului si organizarea riguroasa in acest sens nu mai sunt de mult doar propaganda sau un moft - poluarea in continua crestere, consumul din ce in ce mai ridicat de produse ce lasa in urma deseuri de diferite tipuri sunt o realitate a lumii de astazi.

Reciclabile Romania este unul din pionierii acestui domeniu pe piata romaneasca, oferind servicii prompte si de calitate.

Mond Max Serv colecteaza si comercilizaza materiale reciclabile atat de la agentii economici cat si de la persoane fizice in urmatoarele moduri : Vrac – deseuri in starea lor initiala ( DOAR IN BUCURESTI); Balotat – deseuri compactate in baloti de diferite forme sau greutati (DIN TOATA TARA), Macinat – deseuri din mase plastice tocate (DIN TOATA TARA), Granula – deseuri din mase plastice prelucrate in forma granulate (DIN TOATA TARA)

Deasemnea Mond Max Serv intermediaza cumparari si vanzari de materiale reciclabile atat la nivel national cat si European.

Despre SC Mond Max Serv SRL

SC Mond Max Serv SRL
Adresa: str. Singerului, nr. 4, sector 1, Bucuresti
Manager