“Centrul Istoric din București Studiul Pieței Spațiilor Comerciale Stradale”

BUCURESTI - 1 noiembrie 2011

Comunicat tip General in Imobiliare

Centrul Istoric este o zonă de foarte mare interes pentru investitori și public. De aceeaMore Real Estate Servicesa realizat primul studiu aprofundat al zonei.

Raportul include date colectate pe parcursul a 3 ani, din al doilea semestru al anului 2008 până în primul semestru al anului 2011, respectiv 30 iunie. Pentru realizarea acestui studiu, compania a derulat un amplu studiu de teren și cercetare de piață.

Pentru eficientizarea informației,centrul istorica fost împărțit, pentru prima dată, în 3 zone, denumite de companie: ZONA ROȘIE, ZONA PORTOCALIE ȘI ZONA GALBENĂ, delimitarea fiind stabilită pe criterii de dezvoltare și rata activității comerciale.

Centrul Istoric

“Concluzia după realizarea acestui studiu este că prețurile de închiriere au crescut. Acest fapt este confirmat și de prețurile de închiriere cerute pentru spațiile libere. Proprietarii au așteptări mai mari."

Ilias Papageorgiadis CEO MORE Real Estate Services

More Real Estate Services LANSEAZĂ PRIMUL STUDIU COMPLET AL PIEȚEI SPAȚIILOR COMERCIALE STRADALE DIN centrul istoric DIN BUCUREȘTI:

“Centrul Istoric din București

Studiul Pieței Spațiilor Comerciale Stradale

Centrul Istoric este o zonă de foarte mare interes pentru investitori și public. De aceea MORE Real Estate Services a realizat primul studiu aprofundat al zonei.

Pentru eficientizarea informației, Centrul Istoric a fost împărțit, pentru prima dată, în 3 zone, denumite de companie: ZONA ROȘIE, ZONA PORTOCALIE ȘI ZONA GALBENĂ, delimitarea fiind stabilită pe criterii de dezvoltare și rata activității comerciale.

Studiul complet conține informații actualizate legate de evoluția prețurilor și a tenants mix-ului, pentru toate zonele menționate mai sus și o hartă ce, împreună, vor ajuta potențialii investitori să înțeleagă statutul actual al Pieței Spațiilor Comerciale Stradale din Centrul Istoric.

Pe lângă aceste informații extrem de importante, studiul complet mai include și o analiză a zonei, împreună cu informații utile legate de stadiul actual al programului de reabilitare și facilitățile disponibile în zonă.

MORE Real Estate Services va pune la dispoziția tuturor celor interesați studiul în 3 versiuni:

Versiunea restrânsă, publicată oficialVersiunea completă, disponibilă pentru download pe site-ul companiei.Versiunea extinsă, disponibilă la cerere, contra cost

Ilias Papageorgiadis, MORE Real Estate Services:Concluzia după realizarea acestui studiu este că prețurile de închiriere au crescut. Acest fapt este confirmat și de prețurile de închiriere cerute pentru spațiile libere. Proprietarii au așteptări mai mari. În general, este o zonă cu un potential foarte mare, mai ales odată cu terminarea programului de reabilitare și potențiale schimbări pozitive în tenants mix-ul existent.”

În pregătirea pentru studiul prezent, și un studiu viitor mai mare legat de Piața Spațiilor Comerciale din București, ce va fi lansat în următoarele luni, compania MORE Real Estate Services a studiat peste 72 de străzi, 5.664 de spații comerciale și 1.896 de mărci în ultimii 3 ani. Studiul conține doar o mică parte din informația deținută de companie și disponibilă potențialilor investitori, la cerere.

Vă mulţumim!

*Pentru mai multe informații legate de studiul prezentat, puteți vizita web-site-ul companiei, la www.more-group.eu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-more-real-estate-services/centrul-istoric-din-bucuresti-studiul-pietei-spatiilor-comerciale-stradale