Incercati ceva nou! Incercati foliile adezive Metamark.

Brasov - 28 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Din luna Noiembrie 2012 Multi Development SRL prin Multisign (www.multisign.ro) va ofera o noua gama de materiale pentru signalistica: folii autoadezive pentru cutter-plotter de la producatorul Metamark din Marea Britanie.

Incercati ceva nou! Incercati foliile adezive Metamark.

Datorita performantelor excelente de taiere si aplicare, foliile Metamark se recomanda pentru inscriptionari de autoturisme, mijloace de transport in comun, vitrine, standuri expozitionale, reclame luminoase pe suport de sticla sau acrilic luminate din spate si diverse alte decorari de exterior sau interior.

Foliile se livreaza din stoc in maxim 24 de ore.

Totodata va invitam sa participati la concursul de sfarsit de an “Castigati cu Metamark”, in urma caruia puteti castiga un Ipad mini sau unul dintre cele trei cupoane valorice de 300 RON. Nu exista comanda minima. Mai multe comenzi, mai multe sanse de castig.

Pentru mai multe informatii despre concurs vizitati www.multisign.ro

Incercati si mostrarul e-Brick

Esantionul stufos Metamark va este acum oferit si intr-un format electronic, mult mai simplu de gestionat, denumit Metamark e-Brick. Eficient si usor de utilizat, e-Brick este disponibil pentru iPhone, Android si Blackberry. Aplicatia ofera optiuni de selectie si vizualizare a culorilor disponibile pentru foliile adezive dinSeria 7 si Seria XE.

Aplicatia e-Brick se poate descarca din Apple App Store, Google Play si Blackberry App World.

Despre Metamark

Metamark este cel mai important producator de folii adezive pentru cutter-plotter, media si materiale specializate pentru imprimare digitala din Marea Britanie. Produsele Metamark sunt folosite cu incredere de catre experti din industria de signalistica, totodata find recomandate si de cei mai importanti producatori de imprimante de format mare. Foliile adezive Metamark ofera performante excelente, superioare fata de competitie, dar costa mai putin.